Estadístiques Flor de Vimbodi Pardinyes-AEC Collblanc

El Flor de Vimbodi Pardinyes va caure derrotat al Pavelló Barris Nord contra l’AEC Collblanc per un clar 63-81, encara que resultat enganyós per l’igualtat que es va veure en 30 minuts del partit, a pesar de que el partit es vas trencar al segon quart. que es va veure en els primers 30 minuts de partit.

L’inici del partit va estar marcat pel bon començament de l’equip visitant que va estar molt encertat capa cistella, a pesar d’això, el Flor de Vimbodi Pardinyes aconseguia mantenir-se viu en el partit a través d’uns bons minuts finals defensivament que li permetien transicions ràpides en atac. Amb tot això, els primers 10 minuts de partit va finalitzar amb un marcador favorable de 16-24 capa els visitants. En el segon quart es produïa el trencament del partit, on el Flor de Vimbodi solament aconseguia fer 2 punts, a  causa del poc encert capa cistella a partir d’excessius tirs com des de la línia de 3 punts, a pesar de tirar sols l’equip local veia com poc a poc l’equip visitant anava obrint diferencia en el marcador, degut a l’encert i una bona activitat defensiva. Desprès dels primers 20 minuts de partit, l’AEC Collblanc dominava clarament el marcador per 18-42.

A la tornada dels vestidors, el Flor de Vimbodi Pardinyes sortia encara més intens defensivament i sobretot tenia un millor encert capa cistella, fet que provoca que aconseguissin ficar-se a 13 punts de diferencia a falta de 4 minuts per finalitzar el tercer quart. Però, l’equip de Collblanc desprès d’un temps mort, tornava a ficar les coses com estaven, encara que l’equip local aconseguia retalla diferencies fins als 18 punts (39-57).

L’últim quart s’inicia amb la mateixa tònica de l’anterior quart, amb un equip local apropant-se en el marcador fins al punt d’arribar-se a col·locar a 12 punts però, com succeís en el tercer quart, l’equip visitant aconseguia retornar a la diferencia de 18 punts, fins i tot, ampliaven la diferencia fins als 23 punts. Però, el Flor de Vimbodí ha lluitat fins al últim segon de partit, a pesar de que la victòria cada cop era més clara per l’equip de Collblanc.

El partit ha finalitzat amb un clar 63-81 però, diferencia massa gran per lo que s’ha vist sobre la pista. D’aquesta manera el Flor de Vimbodí encadena la tercera derrota consecutiva de la temporada.

Els màxims anotadors del partit van ser: Vall-Llobera  amb 17 del Aracena AEC Collblanc i Sevillano amb 18 punts del  Flor de Vimbodi Pardinyes.

En definitiva, tercera derrota de la temporada del Flor de Vimbodi Pardinyes a la Lliga EBA i segona derrota com a local en la temporada.

El proper partit del Flor de Vimbodi Pardinyes es el dia 15 de Desembre a la pista del CB Santfeliuenc a partir de les 19:00.