Estadistiques Finals: Flor de Vimbodi Pardinyes 79 -El Olivar 90

Estadístiques Finals: Flor de Vimbodi Pardinyes 79 -El Olivar 90

El Flor de Vimbodi Pardinyes va perdre, i d’aquesta manera encadena tres derrotes com a local, davant un rival directe com El Olivar per 79-90 en un partit on els locals tenien la baixa d’Edu Villacampa i Ricky Rivas, i acompanyat  dels nervis per part d’aquestos en tot moment del partit degut a decisions arbitrals rigoroses

En els primers minuts inicials de partit, es veia un Flor de Vimbodi amb bona actitud a la pista però, li estava faltant l’encert capa cistella, cosa que l’equip aragonès ho estava tenint, el fet ho demostra el parcial en els primers 5 minuts de 0-6. Però, els locals, en cap moment, marxaven del partit degut a una gran concentració tant defensivament com ofensivament, on començaven a tenir encert capa cistella, fins al punt de ficar-se al capdavant en el marcador. Encara aixì, el Flor de Vimbodí Pardinyes finalitzava amb un marcador desfavorable de 18-20. En el segon quart, es veia un Flor de Vimbodí que continuava amb una bona activitat  defensiva, però, degut a la baixa d’Edu Villacampa i Ricky Rivas,  estava tenint molts problemes en el rebot defensiu, en el qual els jugadors del Olivar estaven sent més efectius, amb la qual cosa, tenint més opcions en atac degut aquest fet. Un altre aspecte important en aquest quart  ha sigut el canvi defensiu dels aragonès que ha provocat  dubtes en l’atac dels jugadors del barri de Pardinyes, que permetia als visitants arribar al descans amb un marcador de 29-40.

A la represa, en els primers minuts del tercer quart, dos tècniques rigoroses al entrenador local acompanyat d’algunes accions arbitrals, feia que en un primer moment l’equip es fiqués molt nerviós amb accions precipitades la qual cosa, ho aprofitava l’equip aragonès per ficar-se amb una diferencia de 20 punts favorable a falta de 5 minuts per finalitzar el tercer quart. A partir de llavors, l’equip ha tornat a la bona actitud i concentració de la primera part  tant defensivament com ofensivament amb un gran moviment de pilota i amb accions agressives capa cistella. Tot això, feia que poc a poc, anessin retallant la diferencia, a pesar de que els visitants molts mini-parcials dels locals els trencaven amb llançament des de 6,75 de la mà de  Garcia e Hidalgo. Amb tot això, el Flor de Vimbodí desprès d’un tercer quart molt mogut i amb molts nervis, encara estava al partit i al finalitzar el tercer quart, aquestos perdien per 12 punts (57-69).

L’últim quart ha sigut un reflex de tot el partit, com un Flor de Vimbodi Pardinyes volia però, no podia o no els deixaven degut a decisions arbitrals, ho reflexa el fet que cada cop que  els locals realitzaven un parcial per apropar-se ràpidament succeïa algo, ja pot ser també per accions precipitades d’aquestos com lo esmentat anteriorment. El Flor de Vimbodi, a falta de 2 minuts per finalitzar el partit perdia per 6 punts de diferencia. A pesar de que l’equip ha lluitat i ha sabut sobreposar-se a fets o accions que no poden controlar però, han donat la cara fins al últim segon de partit. El Olivar, a través, dels tirs lliures en els darrers segons ha fet incrementar la diferencia final i finalitzar amb un marcador de 79-90.

79 FLOR DE VIMBODI PARDINYES – LLEIDA: Vidal (-), Cuellar (2), Sevillano (19), Ruiz (4), Vallverdu A.(-), Lopez (7), Rubin de Celis (19), Gasque (4), Villegas (5); Domingo (19),

90 EL OLIVAR: De la Cruz (6), Hernandez (10),  Perez (6), Alcala (7), Hidalgo (9), Cano (4), Legasa (14), Pursl (16), Lopez (5), Garcia (13)

Els màxims anotadors del partit van ser: Pursl amb 16 punts del Olivar i Sevillano, Domingo i Rubin de Celis amb 19 punts del  Flor de Vimbodi Pardinyes.

En definitiva, vuitena derrota de la temporada del Flor de Vimbodi Pardinyes a la Lliga EBA i tercera consecutiva com a local.

El proper partit del Flor de Vimbodi Pardinyes es el dia 15 de Març al Pavelló Municipal Fum d’Estampa a partir de les 18:30 davant del AEC Collblanc.