Sabadell Sant Nicolau VS   Club Basquet Pardinyes

 

El FLOR DE VIMBODI PARDINYES- LLEIDA afronta la cuarta jornada de la Lliga Catalana EBA. En l’anterior partit de la lliga Catalana va perdre al Pavelló Barris Nord davant el CB Quart  per 65- 81

L’equip afronta el tercer partit amb una bona dinámica d’ entrenaments i poc a poc agafant la forma física per poder arribar cada vegada millor al inici de la Lliga. A pesar de les dues derrotes sofertes en la Lliga Catalana, l’equip està amb motivació per poder aconseguir la primera victòria històrica del Flor de Vimbodi Pardinyes en la seva història.

En relació a la plantilla, el  Flor de Vimbodi Pardinyes-Lleida no podrà contar amb Serge Konan i Carles Gasque.

Cada cop, els nous fitxatges estan millor acoplats a l’equip i a pesar de la derrota a l’últim partit davant el  CB Quart, les sensacions de cara al partit d’aquest dissabte són  positives i esperem que caigui la primera victòria a la Lliga Catalana.

Pel que fa al Sabadell Sant Nicolau, actual segon classificat en el grup C  de la Lliga EBA 2012-2013. En referencia a la plantilla, manté el bloc de l’any passat encapçalat per un nou entrenador,  Carles Ribot procedent del Sant Josep Girona, des de la banqueta i per jugadors de la qualitat de Xavi Costa, Joan Pardina, Johan Kody i Ramon Espuña.  Solament una única  novetat respecte l’any passat que són:  Ignasi Moix, procedent del FC Barcelona Junior.

En la Lliga Catalana, el Sabadell Sant Nicolau ja ha disputat 2 partits amb un balanç de una victòria davant el CB Santfeliuenc (74-55), i una derrota davant  CB Tarragona (80-55).

El Sabadell Sant Nicolau és un gran equip que compta amb gent jove  com Joan Pardina i Ikka Tapio, i amb gent amb experiencia com Xavi Costa i Ramon Espuña, amb gran talent tant exteriorment com interiorment.

El partit es disputa dissabte 19 d’octubre a les 19:00 a la pista del Sabadell Sant Nicolau.

 

CatalanEnglishSpanish