Club Basquet Pardinyes  VS    CB Quart

El FLOR DE VIMBODI PARDINYES- LLEIDA, desprès de les vacances de Nadal,  afronta la sisena  jornada de la Lliga EBA 2013-2014. En l’anterior  jornada va perdre a la pista del CB Santfeliuenc  per 76-75. En la sisena jornada haurà de rebre la visita al Pavelló Barris Nord del CB Quart  i que ve de perdre a casa davant  del Cornella per 88-95

L’equip, desprès de les vacances de Nadal i per tant, setmanes  sense competició,  arriba a la sisena jornada amb  moral i bones sensacions en que el 2014 pugui portar millor sort, sobretot, en els partits ajustats, cal recordar que han perdut 2 partits d’un punt i en els últims segons de partit. En àmbit de competició, l’equip va acabar l’any 2013, encadenant la  pesar 4a derrota consecutiva, en la qual l’equip va lluitar fins al final del partit. L’equip, cada cop es troba en millor forma física i  els nous jugadors estan  acoplats amb la resta de l’ equip, per tant, l’equip està convençut que tot aquest dur treball, al final tindrà els seus resultats positius. Encara així, el Flor de Vimbodi Pardinyes té clar que s’ha d’anar partit a partit i que aquest cap de setmana toca anar a buscar la segona victòria de la temporada i trenca la mala ratxa de les 4 derrotes consecutives.

En relació a la plantilla, l’entrenador podrà comptar amb pràcticament tota la plantilla. A pesar d’això, serà baixa segura per aquest partit Serge Konan i també serà baixa David Vallverdu.

SOBRE EL NOSTRE RIVAL

El CB Quart ve de perdre en la cinquena jornada a la pista  del Cornella per 88-95. En aquest cas,  el CB Quart porta dos victòries en quatre partits que han sigut  davant el CB Hospitalet (59-66) i Montgat “A” (72-86). Les dos derrotes sofertes han sigut davant Sabadell Sant Nicolau (55-59) i CB Cornella (88-95).

Pel que fa al CB Quart és l’actual campió de Copa Catalunya 2012-2013 i per tant, un recién ascendit a la Lliga EBA al igual que el Flor de Vimbodi Pardinyes. També, el CB Quart va quedar segon classificat en la Lliga Catalana,  desprès de perdre a la final davant del CB Tarragona  per 74-53

En referencia a la plantilla, manté el bloc de l’any passat encapçalat per Marc Delemus des de la banqueta i per jugadors de la qualitat d’Edu Jimenez, Alex Herrera, Jordi Bataller i Edu Camós.  Solament 3 novetats respecte l’any passat que són:  Miquel Lozano, Edu Camós i Pau Vila, tots tres provinents de l’antic CB Sant Josep  Girona.

En referencia a l’estil de joc, Marc Delemus, entrenador del CB Quart, explicava a la web de la FCBQ: ««Ens agrada un joc dinàmic, ràpid i sobretot ric tàcticament. Defensa individual com a principal concepte, alternatives defensives en els blocs directes, 2X1, canvis, neguem i flash, segons el rival i les característiques dels seus jugadors. Ho combinem amb defensa zonals 2-3 i pressió a tota la pista després de tir lliure. En atac intentem jugar transició ràpida i si no és possible juguem en estàtic organitzat, és a dir amb un joc molt controlat, per conceptes i amb circulació ràpida i amb la pista molt oberta».

En la tercera jornada de la Lliga Catalana EBA, ja es va enfrontar Flor de Vimbodi Pardinyes amb el CB Quart al Pavelló Barris Nord, que va acabar amb victòria visitant per 65-81

El partit es disputa dissabte 11 de Gener a les 20:00 al Pavelló Barris Nord contra CB Quart.