Estadístiques Partit CE Sant Nicolau- Flor de Vimbodi Pardinyes

El Flor de Vimbodi Pardinyes ha perdut aquest dissabte a la pista del CE Sant Nicolau per 86-76, lo que provoca que sigui la tercera derrota en la Lliga Catalana EBA.

El primer quart ha sigut molt intens per part dels dos equips tant defensivament com ofensivament amb intercanvi de cistelles. Encara així un inici de partit amb relativament poc punts que ha finalitzat el primer quart amb un empat a 14 en el marcador.

En l’inici del segon quart s’ha mantingut l’igualtat però, aquesta s’ha mantingut durant els primers 4 minuts del quart, a partir de llavors el CE Sant Nicolau ha sigut millor degut l’ampli ventall de jugadors en la banqueta que possibilitaven una intensitat defensiva acompañada d’un encert continu capa cistella. Els locals han arribat a guanyar de 17 punts en el segon quart, encara així el Flor de Vimbodi Pardinyes ha retallat diferencies i ha marxat al descans solament perden per 12 punts (40-28).

En la segona part, el Flor de Vimbodi Pardinyes ha estat millor defensivament en comparació als últims minuts del segon quart, encara així els locals continuaven amb un gran encert de cara a cistella, especialment des de la línia de 3 punts. A pesar d’aixó, els visitants han competit molt  bé en la segona part, la qual cosa ha provocat que ha falta de 2 minuts per finalitzar el partit, estiguessin 4 punts a sota i pilota per retallar diferencies encara més.  Al final, derrota del Flor de Vimbodí per 86-76 davant el CE Sant Nicolau.

Els millors jugadors del partit han sigut:

-Per part del Flor de Vimbodí Pardinyes: Edu Villacampa amb 23 punts

-I per part del CE Sant Nicolau:  Xavi Costa  amb 16 punts

La setmana que ve, l’últim partit de la Lliga Catalana EBA, el Flor de Vimbodi Pardinyes jugarà al Barris Nord a partir de les 19h davant el CB Santfeliuenc entrenat per Josep Maria Raventos.