Estadístiques CB Cornella 62- Flor de Vimbodi Pardinyes 64

El Flor de Vimbodi Pardinyes va guanyar, i d’aquesta manera trencava la mala ratxa fora de casa, a la pista del CB Cornella per 62-64 en un partit on els visitants van ser més intensos durant tot el partit des del principi, a pesar de lo ajustat del marcador.

L’inici del partit, durant els primers 7 minuts de partit, el Flor de Vimbodi Pardinyes amb una bona intensitat defensiva i un gran moviment de pilota en atac feia que el marcador fos de 6-17. Però, desprès d’un temps mort i de l’entrada de jugadors de qualitat com Oliva i Pilan des de la banqueta ha provocat que l’equip local a partir d’un parcial de 8-0, retallés i aconseguís finalitza el primer quart perden solament de 3 punts, desprès d’uns bons minuts  de l’equip de Pardinyes. En el segon quart, en els primers minuts continuava l’igualtat en el marcador amb constants intercanvis en el marcador però, en els darrers 2 minuts, la manca d’encert del Flor de Vimbodi Pardinyes en aquests últims minuts i, sobretot, les pilotes pèrdues fins a 15 en tota la primera part, ha propiciat que l’equip de Cornella s’anés al descans guanyant per un sol punt (34-33).

A la represa, el partit continuava amb la mateixa dinàmica d’igualtat en el marcador amb intercanvis constants i amb mínimes diferencies entre 3-4 punts per part de cadascun. Però, en els darrers minuts del tercer quart, un Flor de Vimbodi més intens en tot el partit, ho ha demostrat en aquests minuts per aconseguir finalitzar el quart per davant en el marcador, encara així amb una mínima diferencia (47-48).

En el darrer quart,  semblava que aquests últims minuts de partit serien igual que els del tercer quart, i en un primer moment així ho ha semblat per s’ha iniciat amb els intercanvis constants en el marcador però, sempre amb l’iniciativa del Flor de Vimbodi en aquest. Però, a falta de quasi 3 minuts per finalitzar el partit, el Flor de Vimbodi, a través, de bones defenses i esta bé en l’aspecte rebotejador, sobretot, en el defensiu, acompanyat d’uns bons atacs amb molt bon moviment de pilota, a partir de pilota interior, feia que agafes una diferencia de 5 punts. A partir de llavors, el Pardinyes ha tingut possessió per ficar-se a 7 punts a falta de quasi 2 minuts per finalitzar però, que no l’ha sabut aprofitar. I el partit va passar de tenir possessió el Pardinyes per ficar-se a 7 punts a que l’equip de Cornella empatés i es fiqués un punt per davant 62-61 a falta d’un minut per finalitzar el partit. En aquest darrer minut, el Flor de Vimbodi Pardinyes a partir dels tirs lliures i l’errada del tir de 3 punts del Cornella en l’última possessió ha fet que s’endugués la victòria per 62-64.

62 CB CORNELLA: Luquero (2), Villalon (4), Sanz (2), Bayo (10), Sobrepera (5), Oliva (9), Pilan (9), Sanmartin (8), Molina (7), Marin (6).

64 FLOR DE VIMBODI PARDINYES – LLEIDA: Vidal (-),Lliteras (-), Cuellar (-), Sevillano (14), Ruiz (2), Vallverdu A.(-), Lopez(-), Rubin de Celis (16), Gasque (13),Villacampa (12), Rivas (4), Domingo (3)

Els màxims anotadors del partit van ser: Bayo amb 10 del CB Cornella  i Rubin de Celis amb 16 punts del  Flor de Vimbodi Pardinyes.

En definitiva, quarta victòria de la temporada del Flor de Vimbodi Pardinyes a la Lliga EBA i segona victòria com a visitant en la temporada.

El proper partit del Flor de Vimbodi Pardinyes es el dia 22 de Febrer al Pavelló Barris Nord a partir de les 20:00 davant del CB Tarragona.