Estadístiques Flor de Vimbodi Pardinyes-Hospitalet

El Flor de Vimbodi Pardinyes va guanyar amb claredat, en la seva segona victòria consecutiva a casa, davant  CB L’Hospitalet per 84-66 en un partit on els locals van dominar el ritme del partit des del principi.

L’inici del partit, en els primers minuts inicials han sigut igualats però, poc a poc els locals anaven agafant avantatge en el marcador degut al control del ritme de partit que, en tot moment, han portat aquestos i acompanyat de un gran moviment de pilota que han propiciat cistelles còmodes i amb gran encert. Amb tot això, el Flor de Vimbodi Pardinyes finalitzava el primer quart amb un clar marcador favorable de 27-15.  En el segon quart, es veien uns minuts més igualats, encara que el control del partit era clar per part dels locals. Però, en aquest quart s’ha vist que els visitants estaven més concentrats en defensa i amb una millora en l’aspecte ofensiu, aconseguien frenar el vendaval del primer quart dels locals. A pesar d’això, el Flor de Vimbodi Pardinyes s’anava al descans amb un marcador favorable i una diferencia de 10 punts a sobre (46-36).

A la represa, el Flor de Vimbodi tornava a desplegar la bona intensitat defensiva del primer quart, el que provocava que els visitants acabessin amb 14 punts al finalitzar el quart degut errades en el tir i en els passes. Amb això, el Flor de Vimbodi  anava ampliant la diferencia poc a poc fins a finalitzar el tercer quart, amb un clar marcador de 68-50. En el darrer quart, simplement s’han mantingut les diferencies al finalitzar el tercer quart, encara que amb  petits parcials per part de l’equip del barri de Pardinyes, fins al punt d’arribar, a la màxima diferencia del partit de 24 punts a favor. D’aquesta manera el partit finalitzava amb victòria clara del Flor de Vimbodi Pardinyes  per 84-66, destacant el gran ritme de partit amb un gran moviment de pilota d’aquestos.

Els màxims anotadors del partit van ser: Salto amb 22 del CB l’Hospitalet  i Villacampa   amb 20 punts i 15 rebots del  Flor de Vimbodi Pardinyes.

En definitiva, tercera victòria de la temporada del Flor de Vimbodi Pardinyes a la Lliga EBA i segona victòria  consecutiva com a local en la temporada.

84 FLOR DE VIMBODI PARDINYES – LLEIDA: Vidal (-), Cuellar (-), Sevillano (14), Vallverdu A.(-), Lopez(20), Rubin de Celis (14), Gasque (2), Lliteras (-),Villegas (-),Villacampa (20), Rivas (8), Domingo (6),

66 CB L’HOSPITALET: Gomez A. (4), Solé (14), Salto (22), Gomez X. (3), Hernandez (2), Reina (2), Gamarra (-), Guia (4), San Epifanio (15), Garcia (-)

El proper partit del Flor de Vimbodi Pardinyes es el dia 8 de Febrer al Pavelló Barris Nord a partir de les 20:00 davant del Montgat “A”.