BC Morabanc Andorra B VS  Club Basquet Pardinyes

 

El FLOR DE VIMBODI PARDINYES- LLEIDA afronta la tercera jornada de la Lliga Catalana EBA i primer partit com a visitant en la temporada 2014/2015 a la pista del BC Morabanc Andorra B. En l”anterior partit de la lliga Catalana va perdre a casa davant l’Aracena AEC Collblanc per 77-81.

En relació a la plantilla per la temporada 2014-2015, en el  Flor de Vimbodi Pardinyes-Lleida estaràn tots disponibles, incloent els  4  jugadors nous ( Arnau Triginer, Alejandro Garcia, Edgar Solsona i Gavrilo Markovic) per la present temporada i els 6 jugadors del bloc de l’any passat  com són Pau López, Pol Domingo, Sergi Ruiz, Sergi Villegas, Albert Vallverdú i Carlos Gasque.

Cada cop, els nous fitxatges estan millor acoplats a l»equip i a pesar de la derrota a l’ últim partit davant el Sabadell Sant Nicolau, les sensacions de cara al partit d»aquest dissabte són  positives i esperem que caigui la primera victòria a la Lliga Catalana 2014.

SOBRE EL NOSTRE RIVAL

Pel que fa al BC Morabanc Andorra B és l»actual campió de Copa Catalunya 2013-2014 i per tant, un recién ascendit a la Lliga EBA al igual que el CB Salt, Martorell i Jac Sants. En referencia a la plantilla, manté  9 jugadors del bloc de l’any passat encapçalats per un nou entrenador com és Carles de Bofarull  des de la banqueta. Del bloc de l’any passat continuen Dani Marin, Cinto Gabriel, Sergi Marin, Oriol Fernandez, Esteve Malet, Xavi Galera, Guillem Colom, Felipe de Oliveira i Xavi Isern.  Solament 2 novetats respecte l»any passat que són:  Roger Lliteras (Força Lleida-Junior però, també va disputar partits amb el Flor de Vimbodi Pardinyes-EBA) i Filip Knezevic (UP Baloncesto Gandia-EBA). A la vegada presenten 2 baixes respecte al equip que va competir a Copa Catalunya l’any passat que són: Dani Mofreita i Alex Prado.

En relació a l’estil de joc, el BC Moraban Andorra B  es un equip que aprofita la seva gran experimentada plantilla per a portar el control del ritme del partit que més els convé segons el rival que tinguin davant. És un equip que sol jugar ràpid i jugant a partir de bloqueijos tant indirectes com directes per generar situacions d’avantatge i d’aquesta manera aconseguir  cistelles relativament més  fàcils. En definitva, és un gran equip amb  gent experimentada amb gran talent com Xavi Galera i Cinto Gabriel; i gent jove com Guillem Colom i Roger Lliteras.

En la Lliga Catalana, el BC Morabanc Andorra B ve de perdre a casa del Aracena AEC Collblanc (89-67)

El partit es disputa dissabte 4 d’octubre a les 19:30 al Pavelló Joan Alay contra BC Morabanc Andorra B.

CatalanEnglishSpanish