Club Basquet Pardinyes VS AEC Collblanc

El FLOR DE VIMBODI PARDINYES- LLEIDA afronta la quarta  jornada de la Lliga EBA 2013-2014. En l’anterior  jornada va perdre a la pista del Olivar  per 74-52. En la quarta jornada hauràn de rebre la visita del únic equip invicte per ara al grup C de la Lliga EBA i que ve de guanyar a casa  al Cornella per 71-62

L’equip arriba a la quarta jornada amb  moral i bones sensacions a pesar de la derrota de la setmana passada, en la qual l’equip va lluitar fins al final del partit a pesar de haver-hi variables que no podien controlar d’un partit, que ha donat molt per a reflexionar i que encara en l’inici de competició els equips no estàn al 100% del seu nivell potencial al qual poden arribar. L’equip, cada cop es troba en millor forma física i  els nous jugadors estan millor acoplats amb la resta de l’ equip, això ho reflexa el gran partit d’equip que van fer a la primera i segona jornada. Encara així, el Flor de Vimbodi Pardinyes té clar que s’ha d’anar partit a partit i que aquest cap de setmana toca anar a buscar la segona victòria de la temporada i d’aquesta manera oblidar la desfeta de la setmana passada a la pista del Olivar.

En relació a la plantilla, l’entrenador podrà comptar amb pràcticament tota la plantilla. A pesar d’això, serà baixa segura per aquest partit Serge Konan.

 

SOBRE EL NOSTRE RIVAL

L’Aracena AEC Collblanc ve de guanyar en la tercera  jornada a casa davant  del Cornella per 71-62. En aquest cas,  l’AEC Collblanc porta dos victòries en dos partits i d’aquesta manera ara mateix és l’únic equip que no coneix la derrota en lo que portem de Lliga EBA.

En relació a la plantilla  del AEC Collblanc, manté el bloc de l’any passat destacant jugadors contrastats com Josep Mestres i per contra jugadors joves de molta qualitat com Oscar Andres. Per tant, el projecte del AEC Collblanc el continua encapçalant des de la banqueta per Josep Maria Marsà. És un equip pràcticament on la mitjà d’edat està entre els 26 i 31 anys, execptuant Jaume Lopez (23 anys) i Pedro Luis Corominas (42 anys). Presenta simplement  3 novetats que són: Sergi Navarro (Grup Barna- Copa Catalunya), Jaume Lopez (Sabadell Sant Nicolau- EBA) i Josep Maria Guzman (Sabadell Bàsquet-EBA).

En relació a l’estil de joc, el AEC Collblanc es un equip que aprofita la seva gran experimentada plantilla per a portar el control del ritme del partit que més els convé segons el rival que tinguin davant. És un equip que sol aprofitar al màxim  les errades del rival  amb cistelles fàcils. També és un equip que utilitza pocs sistemes, pràcticament els únics que solen utilitzar solen ser a travès de bloqueijos indirectes aprofitan les sortides del seus tiradors i amb bloqueijos centrals directes amb la continuació dels homes alts com Didac Perez o Josep Mestres.

En definitva, és un gran equip que compagina gent experimentada amb gran talent com Josep Mestres i Jordi Vall-Llobera; i gent jove com Jaume Lopez.

El partit es disputa dissabte 30 de Novembre a les 20:00 al Pavelló Barris Nord contra AEC Collblanc.

 

CatalanEnglishSpanish