Club Basquet Pardinyes  VS  CB Santfeliuenc

 

El FLOR DE VIMBODI PARDINYES- LLEIDA afronta la cinquena i última jornada de la Lliga Catalana EBA a casa davant el CB Santfeliuenc.  En l’últim  partit de la lliga Catalana va perdre  a la pista del CE Sant Nicolau  per 86-76

L’equip afronta el quart partit amb una bona dinámica d’ entrenaments i cada vegada millor en l’aspecte  de  forma física per poder arribar  en el millor moment  al inici de la Lliga. A pesar de les tres derrotes sofertes en la Lliga Catalana, l’equip està amb motivació per poder aconseguir la primera victòria històrica del Flor de Vimbodi Pardinyes en la seva història.

En relació a la plantilla, el  Flor de Vimbodi Pardinyes-Lleida no podrà contar amb Serge Konan i Sergi Villegas.

Cada cop, els nous fitxatges estan millor acoplats a l’equip i a pesar de la derrota a l’últim partit davant el  CB Santfeliuenc, les sensacions de cara al partit d’aquest dissabte són  positives i esperem que caigui la primera victòria a la Lliga Catalana.

FOTO: Jordi Giné

FOTO: Jordi Giné

Pel que fa al CB Santfeliuenc es un equip que ha iniciat un nou projecte deportiu per la temporada 2013-2014. En referencia a la plantilla, solament manté un jugador del bloc de l’any passat com és Joan Balanzó. El CB Santfeliuenc presenta fins a 10 novetats en la plantilla encapçalat per un nou entrenador,  Josep Maria Raventos procedent del Sabadell Basquet Pia, des de la banqueta i pels nous  jugadors de la qualitat de Xavi Guirao i Javier Mesa ( Knet& Éniac Clavijo – LEB Oro), Albert Farfan (River Andorra- Copa Catalunya), Adria Mestres (CB Sitges), Carlos Barrera (Hospitalet Junior), Jorge Sotomayor (Baricentro Barbera – Copa Catalunya), Bernat Camarasa (Sabadell Basquet Pia), David Carbonell (CB l’Hospitalet – EBA), Charles Poe (CB Ifach Calpe – 1ª nacional Valenciana) i del fitxatge mediàtic d’Adria Gasol (Germà petit de Marc i Pau Gasol).

En la Lliga Catalana, el CB Santfeliuenc ja ha disputat 3 partits amb un balanç de una victòria davant el CB Tarragona (68-62), i dos derrotes davant  CB Quart (56-76) i Sabadell Sant Nicolau (74-55)

El CB Santfeliuenc és un gran equip que compta amb gent jove de gran qualitat  com Bernat Camarasa i Albert Farfan, i amb gent amb experiencia com Xavi Guirao i Jorge Sotomayor, amb gran talent tant exteriorment com interiorment.

El partit es disputa dissabte 26 d’octubre a les 19:00 al Pavelló Barris Nord davant el CB Santfeliuenc.

FOTO: Jordi Giné

FOTO: Jordi Giné

 

CatalanEnglishSpanish