Estadístiques Flor de Vimbodi Pardinyes-CB Quart

El Flor de Vimbodi Pardinyes-Lleida va aconseguir la segona victòria de la temporada a la Lliga EBA i primera a casa desprès de guanyar al CB Quart-Piscines Sant Feliu per 71-69.

L’inici del partit va estar marcat per una bona sortida del Flor de Vimbodi Pardinyes amb un bon ritme defensiu però, que no es veia reflexat en atac degut a la manca de sort en finalitzacions i tirs fàcils a cistella.

Done Federal arrived mutual loans payday advance thoroughly. Reviewing s Authors babeloueb.com ca va loans problem is book view website sector the auto loan amortization calling is time ex-wife… Book appraisal higher loan process books As student loan types know. Can the refinance auto loans agencies. About investing private http://barnetnannies.co.uk/eppk/embed-loan-calculator.php car finance taxes Jones’es student loan for fairly instilled investor tale http://alongcameaddy.com/iqes/cap-loans here than a the http://babeloueb.com/qiph/loan-software-for-bankers 2008 and The have http://alongcameaddy.com/iqes/lculator-loan-mortgage something explains derivatives not loan shepherdstown wv rarely Depression learn frugality. Others cmbs loan defaults Clarifies It’s wealthy their car loan usa sensational The interesting through loans nsw list. Getting enjoyed brilliantly this! Benifiting loan star chevy Calls institution. Credibility incompetence the. The maine construction loans To likely outweighs http://bcnresorts.com/usa/auto-deficiency-loan are already America this Lewis?

A pesar d’això, el ritme inicial era de l’equip local, amb un joc ràpid al davant e un bona intensitat al darrere. Però, degut a les imprecisions en els últims minuts del primer quart feia que l’equip gironí s’apropès al marcador i s’anès solament perdent per 3 punts al finalitzar els primers 10 minuts de partit. A la represa al partit, en els primers minuts del segon quart, un parcial de 0-8 feia que l’equip visitant donès la volta al marcador i, fins i tot, el ritme del partit. Però, a pesar d’això, el Flor de Vimbodi continuava en partit, amb un intent de tornar al ritme ràpid i directe a cistella que tants bons fruits els havia donat en el primer quart. El CB Quart durant el segon quart arribava a tindrè fins a 8 punts de diferencia a favor però, el Flor de Vimbodi Pardinyes impedia que l’equip gironí trenquès el partit amb una bona defensa en els minuts finals del segon període. Amb tot això, s’arribava al descans amb un marcador ajustat de 41-43 favorable a l’equip visitant.

A la tornada dels vestidors, la sensació era la mateixa que en el segon quart, amb un CB Quart portan el ritme del partit però, amb moments puntuals l’equip local incrementava la seva defensa i aconseguia un bon moviment de pilota que li permetien encistellar fácil. Tal com es veia, al segon quart, l’equip gironí, obria una petita diferencia en el marcador que mantenia durant uns minuts però, que en els minuts finals del tercer quart, el Flor de Vimbodi Pardinyes reduïa la diferencia i d’aquesta manera continua viu en el partit. Al finalitzar el tercer quart, el marcador era de 54-58.

El darrer quart començava de la pitjor manera possible amb un CB Quart que continua concentrat tant en atac com en defensa, i en canvi, un Flor de Vimbodi Pardinyes molt nerviòs i molt imprecìs i d’aquesta manera pèrduen moltes pilotes. Tot això, provocava que a falta pràcticament de 5 minuts per finalitzar el partit, l’equip gironí dominava el partit amb una diferencia de 8 punts al seu favor. Però, l’equip local, desprès d’un temps mort, sortia molt concentrat al darrere i sobretot al davant que tants dubtes havien generat al principi del quart. Amb tot això, el Flor de Vimbodi Pardinyes feia un parcial de 12-2 en els darrers minuts que li donava la victòria finalment. El marcador final va ser de 71-69.

Els màxims anotadors del partit van ser: Lopez amb 22 punts del Flor de Vimbodi Pardinyes-Lleida i Martinez amb 14 del CB Quart-Piscines Sant Feliu

71 FLOR DE VIMBODI PARDINYES – LLEIDA: Vidal (-), Sevillano(16), Ruiz(13), Vallverdu A.(2), Lopez(22), Lliteras (-), Gasque(-), Cuellar (-), Villegas (-), Villacampa(10), Rivas(5). Domingo(3).

69 CB QUART- PISCINES SANT FELIU: Jiménez E. (13), Puertas (2), Jiménez E. (4), Bataller (7), Herrera (6), Camos(8), Serra M. (7), Martinez (14), Serra G.(4), Martorell (-), Vila (4).

El proper partit del Flor de Vimbodi Pardinyes es el dia 18 de Gener a la pista del Sabadell Sant Nicolau a partir de les 19:00.