Estadistiques Flor de Vimbodi Pardinyes-CB Quart

El Flor de Vimbodí Pardinyes ha perdut en la seva estrena a la Lliga Catalana EBA al pavelló Barris Nord per 65 -81 davant  el CB Quart- Piscines Sant Feliu. Partit disputat entre dos recents ascendits a la categoria EBA 2013-2014.

L’inici del partit ha estat marcat pel bon inici de l’equip visitant amb un parcial de 3-10 però, que ràpidament  el Flor de Vimbodí Pardinyes li ha retornat el parcial  fins a equilibrar el marcador  i d’aquesta manera parar l’embranzida inicial del CB Quart.

Els minuts finals del primer quart han sigut  molt igualtats  fins a finalitzar el quart  per 19-21 favorable a l’equip visitant.

CB Pardinyes-CB Quart_LligaCatEBA_3J-1

En el segon quart ha continuat la constant igualtat dels dos equips amb mínimes diferencies de dos a 5 punts, per part de l’equip local. A partir del minut 6 del segon quart,un parcial de 0-8 favorable al C.B. Quart ha propiciat que es tornes a  ficar per davant al marcador (33-36). Amb tot això, el CB Quart s’ha anat al descans amb una renta favorable de 2 punts (38-40).

A la represa, els dos equips han continuat amb l’igualtat, amb un bon nivell  en l’apartat defensiu, la qual cosa ha propiciat que  sigues un quart amb pocs punts. Ho  reflexa el parcial del tercer quart de 10-9 favorable al Flor de Vimbodí. A pesar d’això, l’equip visitant ha acabat amb  un punt per sobre en el marcador (48-49).

L’últim quart,  ha estat marcat pels primers set minuts de joc en els quals, el C.B. Quart ha fet un parcial de 7-22, que ha trencat definitivament el partit. Els minuts finals simplement han servit per mantenir la renta de 16 punts favorables dels visitants. El marcador final reflexa una diferencia massa elevada pel que s’ha  vist en el partit (65-81).