Club Basquet Pardinyes  VS    5b3e7c3dc4326ba45c9b7d3b0bd37aa5

 

El FLOR DE VIMBODI PARDINYES- LLEIDA afronta la tercera jornada de la Lliga Catalana EBA. En l»anterior partit de la lliga Catalana va perdre a la pista de l»actual campió d»aquesta competició com és el CB Tarragona per 92-69

En relació a la plantilla per la temporada 2013-2014, el  Flor de Vimbodi Pardinyes-Lleida ha incorporat fins a 5  jugadors nous per la present temporada. Encara que s’ha mantingut pràcticament tot el bloc de l’any passat que va aconseguir l’ascens a la lliga EBA. L’única baixa ha sigut la de Ruben Saiz, per motius personals.

En relació als nous jugadors, cal destacar l’últim fitxatge com és Edu Villacampa, un jugador que coneix molt la categoria en la qual competira el Flor de Vimbodi aquest any i que ademés es un reforç de luxe per al joc interior. A part, d’Edu Villacampa, el Pardinyes també s’ha reforçat amb Serge Konan i Carles Gasque per al joc interior, encara que aquest últim també pot ocupar la posició d’aler. Els altres dos fitxatges  són Marc Rubin de Celis i Albert Vallverdu, dos jugadors joves però, amb un gran talent.

Cada cop, els nous fitxatges estan millor acoplats a l»equip i a pesar de la derrota a l»últim amistos davant el Sabadell Bàsquet (EBA), les sensacions de cara al partit d»aquest dissabte són  positives i esperem que caigui la primera victòria a la Lliga Catalana.

Pel que fa al CB Quart és l»actual campió de Copa Catalunya 2012-2013 i per tant, un recién ascendit a la Lliga EBA al igual que el Flor de Vimbodi Pardinyes. En referencia a la plantilla, manté el bloc de l’any passat encapçalat per Marc Delemus des de la banqueta i per jugadors de la qualitat d»Edu Jimenez, Alex Herrera, Jordi Bataller i Edu Camós.  Solament 3 novetats respecte l»any passat que són:  Miquel Lozano, Edu Camós i Pau Vila, tots tres provinents de l»antic CB Sant Josep  Girona.

En la Lliga Catalana, el CB Quart ja ha disputat 2 partits amb un balanç de una victòria davant el CB Santfeliuenc (56-76), i una derrota davant  CB Tarragona (72-75).

El CB Quart és un gran equip que compta amb gent jove amb gran talent tant exteriorment com interiorment. Cal destacar exteriorment Edu Jimenez i Edu Camós e interiorment cal destacar Jordi Bataller.

El partit es disputa dissabte 12 d»octubre a les 20:00 al Pavelló Barris Nord contra CB Quart.

 

CatalanEnglishSpanish