Estadístiques Flor de Vimbodi Pardinyes-Sabadell Basquet

El Flor de Vimbodi Pardinyes no va poder començar  la seva andadura a casa a la Lliga EBA amb victòria davant la seva afició, desprès de perdre d’1 punt sobre la botxina.davant del Sabadell Bàsquet per 82-83.  En un partit marcat per una part clarament dominava per cada equip en al ritme de joc ens referim.

El partit  no podia començar tan bé per al Flor de Vimbodi Pardinyes  que a través d’una gran intensitat defensiva que provocava errors i pèrdues amb atac del Sabadell Bàsquet, que eren aprofitades ràpidament pels locals que aconseguint cistelles fàcils davant d’una  fluixa defensa dels visitants. Amb tot això, el primer quart finalitzava  amb un clar 29-16 a favor del Flor de Vimbodi Pardinyes.

El segon quart s’iniciava amb el mateix ritme del primer quart, amb un Flor de Vimbodi Pardinyes molt bé tan defensivament com ofensivament, en canvi, els visitants continuaven tenint problemes amb atac i en defensa no acabaven de tenir una gran intensitat defensiva. Amb tot això, al minut 4 del segon quart, el marcador reflectia un clar 42-17 a favor dels locals. Però, ràpidament l’entrenador visitant va demanar temps mort per cridar al ordre als seus jugadors i per a canviar el seu sistema defensiu i passar a defensa amb zona 2-3. A partir de llavors, el Flor de Vimbodi Pardinyes comença a tenir problemes amb atac, a pesar de que movien bé la pilota davant una zona molt tancada i intensa. El segon quart finalitzava amb un clar 53-37, més 16 de diferencia a favor dels locals.

A la represa, el Sabadell Bàsquet continuava amb la seva alternativa defensiva zonal, que aconseguia per primer vegada en el partit, imprecisions en l’atac local que eren aprofitades ràpidament per l’equip sabadellenc amb cistelles fàcils que els aprovava en el marcador. El Flor de Vimbodi Pardinyes veia com tot el gran treball fet a la primera part es començava a desfer degut als nervis davant la defensa zonal, encara que el moviment de pilota era bo però, l’encert capa cistella havia canviat de costat. A pesar d’això, el Flor de Vimbodi Pardinyes continuava al davant en el marcador per 68-59.

L’últim quart es pot definir com el quart dels nervis, perquè amb un equip tenir els nervis de anar sempre al davant en el marcador però, veia com se’ls hi apropaven i en canvi, l’altre veia com anava passant els minuts i cada cop quedava menys per remuntar el partit. El Sabadell Bàsquet continuava en defensa zonal que tant mal li estava fent als locals però, el Flor de Vimbodi Pardinyes aconseguia aguantar al davant en el marcador fins a faltar de 50 segons per acabar el partit que els visitants empataven el partit a 79. A falta de 2 segons per acabar el partit, el Flor de Vimbodi Pardinyes guanyava de 2 punts (82-80) desprès d’anotar un dels 2 tirs lliures desprès d’una falta rebuda, que ràpidament l’entrenador visitant demanava temps mort per dissenyar l’última jugada que acabavaria sent decisiva. En aquests 2 segons, li donaria temps per a que el jugador Ramirez anotés un triple sobre la botxina que acabaria donant la victòria al equip sabadellenc (82-83).Els màxims anotadors del partit van ser: Mañes amb 20 del Sabadell Bàsquet i Villacampa  amb 23 punts  del  Flor de Vimbodi Pardinyes.

En definitiva, primera derrota injusta del Flor de Vimbodi Pardinyes a la Lliga EBA i a pesar de la derrota, s’ha vist un bon partit al Barris Nord amb una afluència de públic d’unes 600 persones.

El proper partit del Flor de Vimbodi Pardinyes es el dia 23 de Novembre al Pabellon Poligono Estadio Miralbueno El Olivar ( Pavello de l’Olivar) a partir de les 20:00 davant del Olivar que ve de perdre en la segona jornada davant del Cornella (62-57)