Cornella Bàsquet VS    Club Basquet Pardinyes

 

FLOR DE VIMBODI PARDINYES- LLEIDA afronta aquest dissabte 28 de febrer  la 17a i  quarta  jornada de la segona volta de la Lliga EBA 2014-2015. En l’anterior  jornada va guanyar a casa davant de l’Isports Salt per 77-63. En la 17a  jornada haurà de  visitar la pista del CB Cornella  i que ve de guanyar a la pista del CB Castelldefels  per 51-68.

En relació a la plantilla per la 17a jornada, en el  Flor de Vimbodí Pardinyes-Lleida estaran tots disponibles, inclosos els jugadors nous (Berni Tamames, Arnau Triginer, Alejandro Garcia, Edgar Solsona i Gavrilo Markovic) per la present temporada i els 6 jugadors del bloc de l’any passat  com són Pau López, Pol Domingo, Sergi Ruiz, Sergi Villegas, Albert Vallverdú i Carlos Gasque.

Aquesta setmana, l’equip després de trencar la setmana passada la dinàmica de les 6 derrotes consecutives i d’aquesta manera  aconseguint la primera victoria en l’any 2015.  L’equip vol continuar amb la dinàmica de victòries i igual que en les darreres setmanes,  les sensacions  són positives de cara al partit d’aquest dissabte  i amb ganes  d’aconseguir la setena victòria de la temporada i la segona victòria com a visitant.

 

SOBRE EL NOSTRE RIVAL

El CB Cornella ve de guanyar a la 16a jornada a la pista del CB Castelldefels per 51-68. En aquest cas, el CB Cornella porta 7 victòries en 16 partits i està situat a la 7a posició en la classificació. Com a local, porta 5 victòries i 3 derrotes en 8 partits disputats a  casa.

En relació a la plantilla té  solament 3 jugadors del bloc de l’any passat encapçalats una temporada més per  l’entrenador Jordi Martí des de la banqueta. Del bloc de l’any passat continuen Aureli Luquero, Fernando Villalon i Joan Pau Pilan. Presenten fins a 7 novetats respecte a l’any passat que són:  Marc Sesé  i Bernat Álvarez (CB Grup Barna-Copa Catalunya), Eduard Coll (Jac Sants-Copa Catalunya), Eduard Arquès (Sant Andreu Natzaret-Copa Catalunya), Adrián Martínez (Cajasol B- EBA), Sergi Hernández (CB Hospitalet-EBA)  i Miquel Salvó (Belgacom Spirou- Bèlgica).

En relació a l’estil de joc, el CB Cornella és un equip que aplica un joc ràpid en atac a partir d’accions individuals dels seus jugadors i intentar corre a partir del seu rebot defensiu que molts cops li propicien accions fàcils en atac. En canvi, l’aspecte defensiu, aplica una defensa amb intensitat constant i canviant en tots  els bloquejos tant siguin directes com indirectes.

CB  Cornella és un gran equip que compta amb gent jove amb molta qualitat, exteriorment com Marc Sesé  i Adrián Martínez e interiorment com Miquel Salvó i Eduard Arquès.

En el partit d’anada, Flor de Vimbodí Pardinyes va guanyar a casa al CB Cornella  (98-91)

El partit es disputa dissabte 28 de Febrer a les 19:00 al Parc Esportiu Llobregat contra el CB Cornella.    

CatalanEnglishSpanish