Club Basquet Pardinyes  VS    Sabadell Sant Nicolau

El FLOR DE VIMBODI PARDINYES- LLEIDA afronta aquest diumenge 6 d’Abril  la 18a i  setena  jornada de la segona volta de la Lliga EBA 2013-2014. En l’anterior  jornada va perdre a la pista del CB Quart per 73-63. En la 18a  jornada rebràn la visita del líder com és el Sabadell Sant Nicolau  i que ve de guanyar a casa davant el CB Cornella  per 96-68.

L’equip  arriba a la setena jornada de la segona volta  amb  moral i bones sensacions, a pesar de la derrota  de la setmana passada  davant un rival  de la part de dalt   i per tant,  no és de la Lliga del Flor de Vimbodi Pardinyes, on l’objectiu es la permanencia a la Lliga EBA. Com a local, tenint en compte  l’última victòria com a local, l’equip  porta 3 victòries en 8 partits  com a local. Per tant, l’equip buscarà aconseguir  la quarta victòria  com a local e incrementar l’escletxa  amb els equips de baix i d’aquesta manera continuar  la senda de  la victòria e encadenar la segona victòria consecutiva c om a local. De tal manera, que s’ aconsegueixi  la setena victòria de la temporada aquest diumenge, encara que es tindrà al davant el líder de la classificació com és el Sabadell Sant Nicolau.  L’equip,  desprès de la dura setmana d’entrenaments, l’equip està convençut que al final tindrà els seus resultats positius. Encara així, el Flor de Vimbodi Pardinyes continua mantenint clar el pensament  que s’ha d’anar partit a partit i que aquest cap de setmana toca un rival de la part de dalt de la classificació del grup C de la Lliga EBA,  encara així, l’equip buscarà la setena victòria de la temporada  i d’aquesta manera aconseguir la quarta victòria com a local.

En relació a la plantilla, l’entrenador podrà comptar amb pràcticament tota la plantilla. A pesar d’això, serà baixa segura per aquest partit Serge Konan.

 

SOBRE EL NOSTRE RIVAL

El Sabadell sant Nicolau ve de guanyar en la 18a  jornada a casa davant del CB Cornella per 96-68.  En aquest cas,  el Sabadell Sant Nicolau porta 12 victòries en 15 partits en tota la temporda. Com a visitant porta 5 victories en 6 partits que han  sigut  davant del CB Quart (55-59), AEC Collblanc (73-81), CB Tarragona (64-66),  Hospitalet (61-83)  i Montgat (60-68).  L’única derrota soferta com a visitant han sigut davant el CB Cornella  (72-66) i que va ser a la sisena jornada de la primera volta, des de llavors que no perd com a visitant.

Pel que fa al Sabadell Sant Nicolau, actual segon classificat en el grup C  de la Lliga EBA 2012-2013. En referencia a la plantilla, manté el bloc de l’any passat encapçalat per un nou entrenador,  Carles Ribot procedent del Sant Josep Girona, des de la banqueta i per jugadors de la qualitat de Xavi Costa, Joan Pardina, Johan Kody i Ramon Espuña.  Solament una única  novetat respecte l’any passat que són: Ignasi Moix, procedent del FC Barcelona Junior.

El Sabadell Sant Nicolau és un gran equip que compta amb gent jove  com Joan Pardina i Ikka Tapio, i amb gent amb experiencia com Xavi Costa i Ramon Espuña, amb gran talent tant exteriorment com interiorment.

En el partit d’anada corresponent a la setena jornada de la Lliga EBA, la victòria va ser per l’equip del Sabadell Sant Nicolau  per 99-76  enfront el Flor de Vimbodi Pardinyes.

El partit es disputa diumenge 6 d’Abril a les 18:30 al Pavelló Municipal de Pardinyes contra Sabadell Sant Nicolau.

CatalanEnglishSpanish