CB Quart VS   Club Basquet Pardinyes

El FLOR DE VIMBODI PARDINYES- LLEIDA afronta aquest dissabte 29 de març  la 17a i  sisena  jornada de la segona volta de la Lliga EBA 2013-2014. En l’anterior  jornada va guanyar  a casa  per 85-79. En la 17a  jornada hauràn de visitar la pista  del CB Quart  i que ve de perdre a la pista del CB Cornella  per 84-68.

L’equip  arriba a la sisena jornada de la segona volta  amb  moral i bones sensacions, desprès de la victòria  de la setmana passada  davant un rival  de la part de dalt   i per tant,  no és de la Lliga del Flor de Vimbodi Pardinyes, on l’objectiu es la permanencia a la Lliga EBA. Com a visitant, tenint en compte  l’última derrota com a visitant, l’equip  porta 3 victòries en 7 partits  com a visitant. Per tant, l’equip buscarà aconseguir  la quarta victòria  com a visitant e incrementar l’escletxa de amb els equips de baix i d’aquesta manera continuar  la senda de  la victòria e encadenar la segona victòria consecutiva. De tal manera, que s’ aconsegueixi  la setena victòria de la temporada aquest diumenge, encara que es tindrà al davant a un rival de la part alta de la classificació com és el CB Quart.  L’equip,  desprès de la dura setmana d’entrenaments, l’equip està convençut que al final tindrà els seus resultats positius. Encara així, el Flor de Vimbodi Pardinyes continua mantenint clar el pensament  que s’ha d’anar partit a partit i que aquest cap de setmana toca un rival de la part de dalt de la classificació del grup C de la Lliga EBA,  encara així, l’equip buscarà la setena victòria de la temporada  i d’aquesta manera aconseguir la quarta victòria com a visitant.

En relació a la plantilla, l’entrenador podrà comptar amb pràcticament tota la plantilla. A pesar d’això, serà baixa segura per aquest partit Serge Konan.

SOBRE EL NOSTRE RIVAL

CB Quart ve de perdre en la 16a  jornada en la pista del CB Cornella per 84-68.  En aquest cas,  CB Quart  porta 8 victòries en 14 partits en tota la temporda. Com a local porta 4 victories en 7 partits que han  sigut  davant Sabadell Bàsquet (98-56),  AEC Collblanc (83-58), Hospitalet (69-68)  i Montgat (80-64).  Les 3 derrotes sofertes com a local han sigut davant del Sabadell Sant Nicolau (55-59), CB Cornella  (88-95) i  CB Tarragona (66-72).

En referencia a la plantilla, manté el bloc de l’any passat encapçalat per Marc Delemus des de la banqueta i per jugadors de la qualitat d’Edu Jimenez, Alex Herrera, Jordi Bataller i Edu Camós.  Solament 3 novetats respecte l’any passat que són:  Miquel Lozano, Edu Camós i Pau Vila, tots tres provinents de l’antic CB Sant Josep  Girona.

En referencia a l’estil de joc, Marc Delemus, entrenador del CB Quart, explicava a la web de la FCBQ: ““Ens agrada un joc dinàmic, ràpid i sobretot ric tàcticament. Defensa individual com a principal concepte, alternatives defensives en els blocs directes, 2X1, canvis, neguem i flash, segons el rival i les característiques dels seus jugadors. Ho combinem amb defensa zonals 2-3 i pressió a tota la pista després de tir lliure. En atac intentem jugar transició ràpida i si no és possible juguem en estàtic organitzat, és a dir amb un joc molt controlat, per conceptes i amb circulació ràpida i amb la pista molt oberta”.

En el partit d’anada corresponent a la sisena jornada de la Lliga EBA, la victòria va ser per l’equip del Flor de Vimbodi per 71-69  enfront el CB Quart.

El partit es disputa dissabte 30 de Març a les 19:00 al Pavelló Municipal de Quart contra CB Quart.