CB Quart  VS  Club Basquet Pardinyes

FLOR DE VIMBODI PARDINYES- LLEIDA afronta aquest diumenge 26 d’Abril  la 24a i  11a  jornada de la segona volta de la Lliga EBA 2014-2015. En l’anterior jornada va guanyar a casa davant del BC Morabanc Andorra «B» per 74-71. En la 24a jornada haurà de visitar la pista del CB Quart i que ve de perdre a la pista del CB Castelldefels per 85-83.

En relació a la plantilla per la 24a jornada, en el  Flor de Vimbodí Pardinyes-Lleida estaran tots disponibles, inclosos els jugadors nous (Berni Tamames, Arnau Triginer, Alejandro Garcia, Edgar Solsona i Gavrilo Markovic) per la present temporada i els 6 jugadors del bloc de l’any passat  com són Pau López, Pol Domingo, Sergi Ruiz, Sergi Villegas, Albert Vallverdú i Carlos Gasque.

Aquesta setmana, l’equip, després de la victòria de la setmana passada, buscarà continuar amb la dinàmica de victòries davant un rival de la part alta de la classificació  com és el CB Quart Piscines Sant Feliu. L’equip sap que aquesta setmana té un altre partit important davant un rival difícil però, que si s’aconsegueix la victòria pot pràcticament assolir  l’objectiu de la permanència i d’aquí la importància del partit d’aquest diumenge.  Les sensacions són positives de cara al partit d’aquest diumenge i amb ganes d’aconseguir la onzena victòria de la temporada i la tercera victòria com a visitant.

SOBRE EL NOSTRE RIVAL

El CB Quart ve de perdre a la 23a jornada a la pista del CB Castelldefels per 85-83. En aquest cas, el CB Quart  porta 15 victòries en 23 partits i està situat a la 4a posició en la classificació. Com a local, porta 9 victòries i 2 derrotes en 11 partits disputats a casa.

En referencia a la plantilla, manté 10 jugadors del bloc de l’any passat encapçalats per l’entrenador Marc Delemus des de la banqueta. Del bloc de l’any passat continuen Eric Jimenez, David Puertas, Jordi Bataller, Alex Herrera, Eduard Camós, Lluis Martínez, Martí Serra, Guillem Serra, Moisès Martorell i Pau Vila. Presenta 2 novetats respecte a l’any passat que són: Albert Masllorens (CB Lucentum Alicante-1a Nacional Valencia) i Eduard Montiel (Eurocolegio Casvi-EBA).

En relació a l’estil de joc, el CB Quart és un equip que realitza un joc dinàmic i  ràpid. En l’aspecte defensiu, solen realitzar defensa individual principalment però, a la vegada solen fer  alternatives defensives en els blocs directes,  fent defenses zonals com 2-3 o pressió a tota la pista. En l’aspecte ofensiu intenten jugar en transicions ràpides i si no és possible juguen en estàtic, és a dir un joc molt controlat i organitzat, per conceptes i amb circulació ràpida i amb la pista molt oberta.

En definitiva, és un gran equip amb gent experimentada amb gran talent com Jordi Bataller; i gent jove com Eric Jimenez, Eduard Montiel  i Albert Masllorens.

En el partit d’anada, Flor de Vimbodí Pardinyes va perdre a casa davant del CB Quart  (60-74).

El partit es disputa diumenge 26 d’Abril a les 19:30 al Pavelló Municipal de Quart  contra el CB Quart.