Club Basquet Pardinyes    VS         Arenys Bàsquet

 

FLOR DE VIMBODI PARDINYES- LLEIDA afronta aquest dissabte 7 de febrer  la 14a i  primera  jornada de la segona volta de la Lliga EBA 2014-2015. En l’anterior  jornada va perdre a casa davant del AEC Collblanc per 58-68. En la 14a  jornada rebrà la visita del Queso Milner-Arenys Bàsquet  i que ve de perdre a la pista del CB Castelldefels  per 77-74.

En relació a la plantilla per la 14a jornada, en el  Flor de Vimbodí Pardinyes-Lleida estaran tots disponibles, inclosos els jugadors nous (Berni Tamames, Arnau Triginer, Alejandro Garcia, Edgar Solsona i Gavrilo Markovic) per la present temporada i els 6 jugadors del bloc de l’any passat  com són Pau López, Pol Domingo, Sergi Ruiz, Sergi Villegas, Albert Vallverdú i Carlos Gasque.

Aquesta setmana, l’equip espera trencar definitivament la dinàmica de les 4 derrotes consecutives i d’aquesta manera  aconseguir la primera victoria en l’any 2015.  L’equip vol tornar a la dinàmica de victòries i a pesar de les darreres derrotes,  les sensacions  són bones de cara aquest dissabte  i amb ganes  d’aconseguir la sisena victòria de la temporada en el dia de la presentació dels equips del CB Pardinyes.

 

SOBRE EL NOSTRE RIVAL

El Queso Milner-Arenys Bàsquet ve de perdre a la 13a jornada a la pista del CB Castelldefels per 77-74, el que provoca que sigui la tercera derrota consecutiva. En aquest cas,  el Queso Milner-Arenys Bàsquet  porta 5 victòries en 13 partits i està situat a la 9a posició en la classificació. Com a visitant, porta 2 victòries en 6 partits que han sigut  davant el CB Santfeliuenc (61-62) i Martorell (69-87).  Les 4 derrotes com a visitant han sigut davant el Sabadell Sant Nicolau (59-47),  el CB Quart (73-64), l’AEC Collblanc (75-63)  i el CB Castelldefels (77-74).

En referencia a la plantilla, manté  8 jugadors del bloc de l’any passat encapçalats per l’entrenador César Saura des de la banqueta. Del bloc de l’any passat continuen Issac Gibert, Artur Grau, Sigal Benitez, Aritz Tomás, Carles Laguarda, Jose Cabrera, Omar Toure  i Llorens Mons.  Solament 2 novetats respecte a l’any passat que són:  Dani Perez (estava sense equip l’any passat)  i Sergi Costa (Joventut Junior).

En relació a l’estil de joc, el Queso Milner-Arenys Bàsquet és un equip que sol jugar ràpid i jugant a partir de bloquejos tant indirectes com directes per generar situacions d’avantatge principalment per als seus jugadors exteriors  i a partir d’aquí aconseguir  cistelles relativament més  fàcils o tirs llançats sols. En definitiva, és un gran equip amb  gent experimentada amb gran talent com Dani Perez i Jose Cabrera; i gent jove com Sigal Benitez i Sergi Costa.

En el partit d’anada, el Queso Milner-Arenys Bàsquet va guanyar a casa al Flor de Vimbodí Pardinyes (74-71)

El partit es disputa dissabte 7 de Febrer a les 20:30 al Pavelló Barris Nord contra el Queso Milner-Arenys Bàsquet.

CatalanEnglishSpanish