El Olivar VS    Club Basquet Pardinyes

 

FLOR DE VIMBODI PARDINYES- LLEIDA afronta aquest dissabte 14 de febrer  la 15a i  segona  jornada de la segona volta de la Lliga EBA 2014-2015. En l’anterior  jornada va perdre a casa davant del Queso Milner-Arenys Bàsquet per 65-67. En la 15a  jornada haurà de visitar la pista de l’Olivar  i que ve de guanyar a la pista del CB Castelldefels  per 56-94.

En relació a la plantilla per la 14a jornada, en el  Flor de Vimbodí Pardinyes-Lleida estaran tots disponibles, inclosos els jugadors nous (Berni Tamames, Arnau Triginer, Alejandro Garcia, Edgar Solsona i Gavrilo Markovic) per la present temporada i els 6 jugadors del bloc de l’any passat  com són Pau López, Pol Domingo, Sergi Ruiz, Sergi Villegas, Albert Vallverdú i Carlos Gasque.

Aquesta setmana, l’equip espera trencar definitivament la dinàmica de les 5 derrotes consecutives i d’aquesta manera  aconseguir la primera victoria en l’any 2015.  L’equip vol tornar a la dinàmica de victòries i a pesar de les darreres derrotes,  les sensacions  són bones de cara aquest dissabte  i amb ganes  d’aconseguir la sisena victòria de la temporada i la segona victòria com a visitant.

 

SOBRE EL NOSTRE RIVAL

El Olivar ve de guanyar a la 14a jornada a la pista del CB Castelldefels per 56-94. En aquest cas, El Olivar porta 6 victòries en 14 partits i està situat a la 9a posició en la classificació. Com a local, porta 4 victòries i 2 derrotes en 6 partits disputats a la seva pista.

En relació a la plantilla de l’Olivar, manté el bloc de l’any passat destacant jugadors contrastats com Cesar Hidalgo i per contra jugadors joves de molta qualitat com Marc Martí i Simon Pursl. Però, aquest any el projecte aragonès l’encapçala des de la banqueta Carlos Iglesias que ocupa el lloc de Pep Cargol, actual ajudant en el Cai Saragossa de la Lliga Endesa. En definitiva, un equip pràcticament jove amb l’objectiu de formar grans jugadors per a l’equip del CAI Saragossa.

En relació a l’estil de joc, l’Olivar és un equip que aprofita la seva gran joventut de la plantilla per a pressionar tota la pista amb diferents variants de pressions, que provoca errades en el rival que són aprofitades amb cistelles fàcils. Però, per contra al ser un equip molt jove de vegades pequen d’això i cometen errades defensives que provoquen que en alguns moments del partit es despistin. Per contra, en atac juguen un joc alegre, ràpid i amb molt joc per fora, exceptuant, amb la gent experimentada a causa de la seva altura juguen un joc més per dintre. També és un equip que utilitza pocs sistemes, pràcticament els únics que solen utilitzar solen ser a partir de bloquejos indirectes aprofitant les sortides dels seus tiradors i amb bloquejos centrals directes.

En definitiva, és un gran equip que compagina gent jove amb gran talent com el base Sergio Garcia, Simon Pursl i Marc Marti; i gent més experimentada com Cesar Hidalgo i Rogelio Legasa.

En el partit d’anada, el Olivar va perdre a la pista del Flor de Vimbodí Pardinyes (65-59)

El partit es disputa dissabte 14 de Febrer a les 20:00 al Pavelló Polígono Estadio Miralbueno El Olivar contra el Olivar.    

CatalanEnglishSpanish