Estadístiques CB Tarragona-Flor de Vimbodi Pardinyes

El Flor de Vimbodi Pardinyes-Lleida va  perdre en la seva estrena històrica a la Lliga Catalana EBA a la pista del CB Tarragona per 92-69.

CB  Tarragona- Flor de Vimbodi Pardinyes

L’inici del partit va estar marcat pel nerviosisme per part dels dos equips de cara a cistella, segurament provocat perquè els dos equips encara estan en plena pretemporada a pesar de ser la Lliga Catalana. Això va durar els primers 5 minuts.

A partir de llavors, un parcial de 8-0 a favor de l’equip local obria un petit avantatge de 9 punts,  però que ràpidament el Flor de Vimbodí reduïa fins a finalitzar el primer quart perden per solament 4 punts (19-14).

En l’inici del segon quart, el CB Tarragona, a través, d’una defensa intensa que provocaven pérdues de pilotes i atacs ràpids, tot això, feia que l’equip local trenquès el partit amb un parcial de 13-1 i agafés la màxima renta del partit (+17) fins aleshores. A pesar d’això, el Flor de Vimbodí Pardinyes intentava escurçar la diferencia i ho aconseguia de la mà de Sevillano i López i s’anaven al descans perden per 11 punts (45-34).

A la represa del descans, un parcial de 0-5 del equip visitant, feia somia amb la remontada però,  el CB Tarragona, de la mà de Homs i Torres, feia un parcial de 13-2 i ara si trencava el partit definitivament. L’aspecte  físic degut a la diferencia de dies de entrenament per part dels dos equips es començava a notar i el CB Tarragona començava a augmentar la diferencia en el marcador fins als 21 punts  al finalitzar el tercer quart (76-55).

En el darrer quart, la diferencia  s’anava mantenint i els dos equips aprofitaven per donar minuts als jugadors que més ho necessitaven en aquesta pretemporada per agafar forma de cara a la Lliga EBA. Al final, victòria del CB Tarragona davant el Flor de Vimbodi Pardinyes per 92-69.

Els màxims anotadors del partit van ser: Fernandez i  Galofre  amb 13 del CB Tarragona i Lopez  amb 20 punts  del  Flor de Vimbodi Pardinyes-Lleida.

92 CB TARRAGONA: Claverias (-), Boada (6), Fernandez(13), Santiago(2), Galofre(13), Alaminos(11), Alba(9), Martinez(4) Torres(12), Riu(2), Baiget(10), Homs (10)

69 FLOR DE VIMBODI PARDINYES-LLEIDA: Vidal (2),Vallverdu A.(-), Sevillano(15), Ruiz(3), Villacampa(16), Lopez(20), Vallverdu D.(-), Gasque(-), Domingo(7), Lafuente(-), Ribas(6).

El pròxim  partit es  el  dia 12 de Octubre de 2013 a partir de les 20:00 al Pavelló Barris Nord contra CB Quart.