CB Santfeliuenc VS   Club Basquet Pardinyes

 

El FLOR DE VIMBODI PARDINYES- LLEIDA, desprès d’una setmana de descans,  afronta la cinquena  jornada de la Lliga EBA 2013-2014. En l’anterior  jornada va perdre al Pavelló Barris Nord davant el AEC Collblanc  per 63-81. En la cinquena jornada haurà de visitar la pista del CB Santfeliuenc  i que ve de guanyar a la pista del Cornella per 56-70

L’equip, desprès de la setmana sense competició,  arriba a la cinquena jornada amb  moral i bones sensacions a pesar de les 3 derrotes consecutives, en la qual l’equip va lluitar fins al final del partit a pesar de haver-hi variables que no podien controlar d’un partit, que ha donat molt per a reflexionar i que encara en l’inici de competició els equips no estàn al 100% del seu nivell potencial al qual poden arribar. L’equip, cada cop es troba en millor forma física i  els nous jugadors estan  acoplats amb la resta de l’ equip, per tant, l’equip està convençut que tot aquest dur treball, al final tindrà els seus resultats positius. Encara així, el Flor de Vimbodi Pardinyes té clar que s’ha d’anar partit a partit i que aquest cap de setmana toca anar a buscar la segona victòria de la temporada i trenca la mala ratxa de les 3 derrotes consecutives.

En relació a la plantilla, l’entrenador podrà comptar amb pràcticament tota la plantilla. A pesar d’això, serà baixa segura per aquest partit Serge Konan.

 

SOBRE EL NOSTRE RIVAL

El CB Santfeliuenc ve de guanyar en la quarta jornada a la pista  del Cornella per 56-70. En aquest cas,  el CB Santfeliuenc porta dos victòries en tres partits i d’aquesta manera ara mateix encadenar dos victòries consecutives davant el CB Cornella i Montgat «A».

Pel que fa al CB Santfeliuenc es un equip que ha iniciat un nou projecte deportiu per la temporada 2013-2014. En referencia a la plantilla, solament manté un jugador del bloc de l’any passat com és Joan Balanzó. El CB Santfeliuenc presenta fins a 10 novetats en la plantilla encapçalat per un nou entrenador,  Josep Maria Raventos procedent del Sabadell Basquet Pia, des de la banqueta i pels nous  jugadors de la qualitat de Xavi Guirao i Javier Mesa ( Knet& Éniac Clavijo – LEB Oro), Albert Farfan (River Andorra- Copa Catalunya), Adria Mestres (CB Sitges), Carlos Barrera (Hospitalet Junior), Jorge Sotomayor (Baricentro Barbera – Copa Catalunya), Bernat Camarasa (Sabadell Basquet Pia), David Carbonell (CB l’Hospitalet – EBA), Charles Poe (CB Ifach Calpe – 1ª nacional Valenciana) i del fitxatge mediàtic d’Adria Gasol (Germà petit de Marc i Pau Gasol).

En la Lliga Catalana, el CB Santfeliuenc va  disputa 4 partits amb un balanç de una victòria davant el CB Tarragona (68-62), i tres derrotes davant  CB Quart (56-76), Sabadell Sant Nicolau (74-55) i el propi Flor de Vimbodi Pardinyes (87-73). En relació a la Lliga EBA, desprès de perdre contundentment en la primera jornada davant el Hospitalet (37-68), ha encadenat dos victòries consecutives davant el Montgat «A» (78-76) i  en la darrera jornada davant el Cornella (56-70).

El CB Santfeliuenc és un gran equip que compta amb gent jove de gran qualitat  com Bernat Camarasa i Albert Farfan, i amb gent amb experiencia com Xavi Guirao i Jorge Sotomayor, amb gran talent tant exteriorment com interiorment.

El partit es disputa diumenge 15 de Desembre a les 19:00 al Palau Municipal d’Esports Juan Carlos Navarro  davant el CB Santfeliuenc.

CatalanEnglishSpanish