Estadistiques Finals: Flor de Vimbodi -Santfeliuenc

El Flor de Vimbodi Pardinyes va guanyar davant un gran rival com és el CB Santfeliuenc per 85-79 en un partit on els locals tenien la baixa d’Edu Villacampa i un partit que no es va decidir pel cantó dels locals fins als minuts finals del darrer quart.

En els primers minuts inicials de partit, es veia un Flor de Vimbodi amb bona actitud a la pista però, li estava faltant l’encert capa cistella, i veia com els visitants, a través, de dos triples començaven amb un 0-6. Però, el Flor de Vimbodí, desprès de encistella la primera cistella de camp, a partir de llavors, ha anat retallant de manera ràpida aquesta diferencia inicial de 6 punts. A partir de llavors, s’ha vist un partit molt igualat amb intercanvis constants al capdavant en el marcador, fins que, en els minuts finals del segon quart, el CB Santfeliuenc amb millor encert capa cistella i en canvi, per part dels locals hi havia dubtes en atac degut a un moviment de pilota lent que generava que haguessin accions precipitades. A pesar d’això, la bona actitud i activitat defensiva en aquests primers 20 minuts de partit per part del Flor de Vimbodí, impedia que els visitants poguessin arribar al descans amb una renta major. Amb tot això, els jugadors lleidatans marxaven al descans amb un desavantatge de 5 punts (35-40).

A la represa, per part del Flor de Vimbodí continuava amb el gran treball defensiu,tant en l’aspecte  del rebot defensiu com en la defensa dels homes alts del CB Santfeliuenc, i alhora es veia un gran joc ofensiu amb accions de moviment de pilota ràpides que generaven tirs sols ja fossin de 3 punts com de 2 punts. Tot això, feia que en el darrer quart, el Flor de Vimbodí es fiqués per davant en el marcador, desprès de tants minuts sense estar-ho, i a diferencia de l’anterior vegada, en aquesta els jugadors lleidatans començaven a obrir escletxa que arribat a ser de 9 punts. A falta de 1’19, el marcador reflexava més 7 punts a favor del Flor de Vimbodí, però, un triple i dos tirs lliures del CB Santfeliuenc, feia que aquestos a falta de 29 segons, el marcador reflectís un 81-79, a favor del Flor de Vimbodí i ademès amb possessió dels locals. perdien per 12 punts (57-69).  En aquests darrers segons, el Flor de Vimbodí estava encertat des de la línia de tirs lliures i acompanyat del no encert provocat per la bona defensa dels locals, feia que al final la victòria es quedés a casa, amb lo qual el Flor de Vimbodí guanyava per 85-79.

85 FLOR DE VIMBODI PARDINYES – LLEIDA: Vidal (2), Lliteras (-), Cuellar (-), Sevillano (23), Ruiz (2), Vallverdu A.(-), Lopez (12), Rubin de Celis (18), Gasque (5), Villegas (2); Rivas (13), Domingo (8),

79 CB SANTFELIUENC: Barrera (2), Gasol (-), Sotomayor (5), Olive (5), Balanzo (5), Payne (-), Guirao (20), Carbonell (2), Camarasa (9), Mestres (16), Farfan (2), Mesa (13),

Els màxims anotadors del partit van ser: Guirao amb 20 punts del CB Santfeliuenc i Sevillano amb 23 punts del  Flor de Vimbodi Pardinyes.

En definitiva, sisena victoria de la temporada del Flor de Vimbodi Pardinyes a la Lliga EBA i tercera victoria com a local.

El proper partit del Flor de Vimbodi Pardinyes es el dia 30 de Març al Pavelló Municipal de Quart a partir de les 19:00 davant del CB Quart Piscines Sant Feliu.