Sabadell Sant Nicolau VS   Club Basquet Pardinyes

FLOR DE VIMBODI PARDINYES- LLEIDA afronta aquest dissabte 21 de Març  la 20a i  setena  jornada de la segona volta de la Lliga EBA 2014-2015. En l’anterior jornada va perdre a la pista del BC Martorell-Solvin per 74-70. En la 20a jornada haurà de visitar la pista del Sabadell Sant Nicolau  i que ve de guanyar a la pista del CB Castelldefels per 55-67.

En relació a la plantilla per la 20a jornada, en el  Flor de Vimbodí Pardinyes-Lleida estaran tots disponibles, inclosos els jugadors nous (Berni Tamames, Arnau Triginer, Alejandro Garcia, Edgar Solsona i Gavrilo Markovic) per la present temporada i els 6 jugadors del bloc de l’any passat  com són Pau López, Pol Domingo, Sergi Ruiz, Sergi Villegas, Albert Vallverdú i Carlos Gasque.

Aquesta setmana, l’equip, després de veure trencada la dinàmica de victòries, vol tornar a la senda de la victòria a la pista d’un rival de la part alta de la classificació, més concretament, situat a la 4a posició com és el Sabadell Sant Nicolau. L’equip sap que aquesta setmana té un altre partit important fora de casa i amb l’objectiu de sumar la victòria i d’aquesta manera allunyar-se de la zona baixa de la classificació, on el Flor de Vimbodí esta situat amb dues victòries més que el primer equip que marca les posicions de descens.  De cara al partit d’aquest dissabte, les sensacions són positives  i amb ganes d’aconseguir la novena victòria de la temporada i la tercera victòria com a visitant.

SOBRE EL NOSTRE RIVAL

El Sabadell Sant Nicolau ve de guanyar a la 19a jornada a la pista del CB Castelldefels per 55-67. En aquest cas, el Sabadell Sant Nicolau porta 13 victòries en 19 partits i està situat a la 4a posició en la classificació. Com a local, porta 8 victòries i 2 derrotes en 10 partits disputats a casa.

En relació a la plantilla té  7 jugadors del bloc de l’any passat encapçalats aquesta temporada per  l’entrenador Alex Terrés des de la banqueta. Del bloc de l’any passat continuen Xavi Costa, Lluis López, Nil Angelats, Ikka Maki, Ramon Espuña, Marc Torres i Ignasi Moix. Presenten fins a 4 novetats respecte a l’any passat que són: Marc Sobrepera (CB Cornella-EBA),  Alex Abella (CE Sant Nicolau “B”),  Nil Sabata (CBiUM Manresa Jr) i Keith Wilson.

En relació a l’estil de joc, el Sabadell Sant Nicolau  és un equip que fa un joc molt dinàmic i ràpid en atac a partir d’accions individuals dels seus jugadors exteriors o a partir de bloquejos indirectes degut a que moltes vegades juguen molt oberts en atac, el que provoca que la defensa no arribi moltes vegades a les segones ajudes. En canvi, l’aspecte defensiu, fa una defensa molt intensa tant individualment en la defensa del 1×1, el fet es que els seus exteriors  intenten passar tots els bloquejos indirectes com directes, com de manera col·lectiva en l’aspecte de les ajudes defensives.

El Sabadell Sant Nicolau  és un gran equip que compagina gent jove amb gran talent com Nil Sabata i Ikka Maki; i gent més experimentada com Ramon Espuña  i Marc Sobrepera.

El partit es disputa dissabte 21 de Març a les 19:00 al Pavelló de Sant Nicolau contra el Sabadell Sant Nicolau.    

CatalanEnglishSpanish