BASQUET CLUB MARTORELL  VS   Club Basquet Pardinyes

FLOR DE VIMBODI PARDINYES- LLEIDA afronta aquest diumenge 15 de Març  la 19a i  sisena  jornada de la segona volta de la Lliga EBA 2014-2015. En l’anterior  jornada va guanyar a casa davant del CB Castelldefels per 71-68. En la 19a  jornada haurà de visitar la pista del BC Martorell-Solvin  i que ve de perdre a la pista del Jac Sants per 80-61.

En relació a la plantilla per la 19a jornada, en el  Flor de Vimbodí Pardinyes-Lleida estaran tots disponibles, inclosos els jugadors nous (Berni Tamames, Arnau Triginer, Alejandro Garcia, Edgar Solsona i Gavrilo Markovic) per la present temporada i els 6 jugadors del bloc de l’any passat  com són Pau López, Pol Domingo, Sergi Ruiz, Sergi Villegas, Albert Vallverdú i Carlos Gasque.

Aquesta setmana, l’equip, després de les tres victòries seguides, vol continuar amb aquesta bona dinàmica de resultats que porta aquestes darreres setmanes. L’equip sap que aquesta setmana té un altre partit important fora de casa davant un altre  rival directe per l’objectiu de la permanència i d’aquí la importància de la victoria aquest diumenge. Després de les darreres victòries, les sensacions són positives de cara al partit d’aquest diumenge i amb ganes d’aconseguir la novena victòria de la temporada i la tercera victòria com a visitant.

SOBRE EL NOSTRE RIVAL

El BC Martorell- Solvin ve de perdre a la 18a jornada a la pista del Jac Sants per 80-61. En aquest cas, el BC Martorell-Solvin porta 5 victòries en 18 partits i està situat a la 13a posició en la classificació. Com a local, porta 3 victòries i 6 derrotes en 9 partits disputats a casa.

En relació a la plantilla té  7 jugadors del bloc de l’any passat encapçalats pel nou entrenador Xavi Garcia des de la banqueta. Del bloc de l’any passat continuen Felix Lopez, Alberto Balboa, Albert Fontanals, Sergi Ala, Salvador Claramunt, Mario Fuentes i Josep Alemany. Presenten fins a 5 novetats respecte a l’any passat que són: Lluis Molina  (CB Cornella-EBA),  Eduard Boja (La Llosa Artès-Copa Catalunya),  Ruben Morales (Montgat- EBA), Marc Bernadí (Martorell- Sots21) i Carlos Sintes (AP Dental AB El Vendrell-Copa Catalunya).

En relació a l’estil de joc, el Martorell-Solvin  és un equip que aplica un joc més controlat en atac a partir d’accions individuals dels seus jugadors interiors, el que provoca que la defensa es tanqui i tinguin accions de tirs més comodes pels seus exteriors. En canvi, l’aspecte defensiu, aplica una defensa amb intensitat constant i amb bona comunicació en els bloquejos tant siguin directes com indirectes.

Martorell-Solven  és un gran equip que compagina gent jove amb gran talent com Marc Bernardí i Eduard Boja; i gent més experimentada com Luis Molina, Felix Lopez  i Ruben Morales.

En el partit d’anada, Flor de Vimbodí Pardinyes va perdre a casa davant del BC Martorell-Solvin  (85-87).

El partit es disputa diumenge 15 de Març a les 18:00 al Pavelló Municipal Esportiu contra el Martorell-Solvin.    

CatalanEnglishSpanish