El Flor de Vimbodi Pardinyes ha perdut en l’últim  partit de la Lliga Catalana EBA davant del BC Morabanc Andorra B  per 68-61. El partit ha estat marcat per una primera part igualada i una segona part on el  domini en el marcador ha sigut per part dels andorrans, en especial, el tercer quart han obert una diferencia en el marcador que ha arribat ser de 14 punts. En un partit on l’equip de Joan Albert, per primer cop en la temporada ha pogut contar amb tots els seus jugadors, ha competit fins al final del partit, en el qual han tingut opcions fins al final.

En els primers 20 minuts de partit, s’ha vist una constant igualtat en el marcador i amb molts intercanvis en el marcador. També durant la primera part s’ha pogut veure la actitud  defensiva del equip, en especial, en els primers 10 minuts de partit,  per part dels jugadors del Flor de Vimbodí Pardinyes, tot i que cal tenir, en compte, que al davant hi ha jugadors amb molta experiència i alhora jugadors joves amb qualitat. A pesar de la constància en defensa en la primera part,  els nostres han titngut en varios moments de la primera part que tenien moltes dificultats en l’atac lo que provocava mals llançaments i dubtes a l’hora de moure la pilota per trobar la millor opció. Cal destacar que l’equip visitant, a travès de la seva gran capacitat rebotejadora ofensivament li ha permès durant la primera part tenir moltes segones opcions per anotar. Amb tot això, el Flor de Vimbodí s’anava al descans amb el marcador desfavorable de 38-35.

A la represa, en la segona part, es veia un clar dominador del ritme i del marcador del partit i aquest era l’equip andorrà. Aquest domini es veia, sobretot, en el tercer quart que degut al gran treball en defensa, que provocava que deixès al equip visitant amb 12 punts,  i al encert capa cistella el que provocava que poc a poc anès incrementant la diferencia fins a arribar als 14 punts, en especial, al encert des d’aprop de la cistella  en aquest quart especialment. Però, el CB Pardinyes reaccionava en els minuts finals del tercer quart , lo que els permetia continuar vius i provocava que  solament guanyès de 7 punts al finalitzar el tercer quart (54-47).  Ja en els últims 10 minuts de partit, per part dels locals a falta de 4 minuts per finalitzar el partit el marcador era favorable amb una diferencia de 9 punts, però, degut a algunes imprecisions en atac i l’encert des de la línia de 3 punts dels jugadors visitants ha propiciat que retallès diferencies i a falta de 2 minuts el marcador reflectis una diferencia a favor dels locals  de 2 punts, desprès de un parcial de 0-7. Però, desprès d’un temps mort, l’equip local tornava a estar encertat capa cistella i per contra, el Flor de Vimbodi Pardinyes tornava a tenir dificultats en atac. Amb tot això,  el Flor de Vimbodí Pardinyes ha propiciat que el partit finaltzès amb el 68-61. Al final, derrota ajustada  del Flor de Vimbodí Pardinyes per 68-61.

El proper partit  del Flor de Vimbodí Pardinyes afrontarà el primer partit de la Lliga EBA davant  l’Arenys Bàsquet el dissabte 18 d’octubre a partir de les 18:15h.

Estadistiques Partit AndorraB CB Pardinyes

Estadistiques: BC Morabanc Andorra B 68- Flor de Vimbodi Pardinyes 61

68 BC MORABANC ANDORRA B: Galera (-), Isern (-), Malet (-), Lliteras (11), Fernandez (4), Colom (15), Marin D. (2), Marin S. (-), De Oliveira (8), Gabriel (16), Knezevic (12)

61 FLOR DE VIMBODI PARDINYES – LLEIDA: Fernandez (-), Ruiz (3), Vallverdu A.(6), Lopez (10),  Triginer (10),  Gasque (6), Garcia (4), Villegas (9), Solsona (7), Domingo (4), Markovic (2), Rivas (-).

Els màxims anotadors del partit van ser: Cinto Gabriel  amb 16 del BC Morabanc Andorra B;  Pau Lopez i Arnau Triginer amb 10 punts del Flor de Vimbodi Pardinyes.