Estadistiques Partit EBA

El Flor de Vimbodi Pardinyes va caure derrotat en la seva visita a la pista del CB Santfeliuenc per un sol punt (76-75) en un partit d’infart fins a l’últim segon.

L’inici del partit ha estat marcat per un ritme inicial lent i de poc moviment de pilota en atac per part de l’equip visitant, aquest ritme era contrari al estil característic del Flor de Vimbodi Pardinyes, per contra, el CB Santfeliuenc sortia més ficat en el partit amb una bona intensitat en defensa. Al finalitzar els primers 10 minuts el marcador era favorable a l’equip local 21-10.

En el segon quart es veia un Flor de Vimbodi Pardinyes amb un ritme ràpid corrent i millor mobilitat de pilota tant interiorment per Villacampa com per fora, i acompanyat de una millora en defensa feia que s’apropessin en el marcador fins a estar a 5 punts (26-21) en els primers minuts del segon quart. A pesar d’això, l’equip local de la mà de Balanzo i Guirao tornava el parcial i aconseguien aguantar la diferencia de 11 punts a favor en l’arribada al descans.

A la represa, el Flor de Vimbodi Pardinyes mostrava completament el seu estil agressiu en defensa, a través, d’una pressió defensiva a tota la pista que provocaven recuperacions  i a la vegada cistelles fàcils, i en atac demostraven la mobilitat ràpida de pilota que feia que tinguessin bons tirs sols i d’aquesta manera acompanyat d’un bon encert capa cistella. Amb tot això, el Flor de Vimbodi Pardinyes aconseguia ficar-se en els últims minuts del tercer quart per davant en el marcador. Encara aixì, el CB Santfeliuenc, un altre cop de la mà de Guirao i de Farfan aconseguien finalitzar el tercer quart amb empat a 59 en el marcador, desprès d’un quart espectacular de joc del Flor de Vimbodi Pardinyes.

En l’inici del darrer quart, continuava el joc viu i ràpid del Flor de Vimbodi Pardinyes i provocava que obrissin una diferencia de 7 punts en els primers minuts de l’últim quart. Aquesta diferencia la va mantindré  fins a falta d’un minut i mig. A falta de 39 segons per finalitzar el partit, el Flor de Vimbodi Pardinyes guanyava per 72-75. A partir d’aquí, l’equip visitant va fallar 6 tirs lliures seguits i el CB Santfeliuenc amb ràpides accions va fer un parcial de 8-0, que provocava que s’acabés emportant el partit, encara que l’equip visitant va tindré l’última possessió que no va encistellar. El partit ha finalitzat 76-75  i d’aquesta manera el Flor de Vimbodí encadena la quarta derrota consecutiva de la temporada.

Els màxims anotadors del partit van ser: Guirao amb 20 del CB Santfeliuenc  i Ribas amb 18 punts del  Flor de Vimbodi Pardinyes.

En definitiva, quarta derrota de la temporada del Flor de Vimbodi Pardinyes a la Lliga EBA i segona derrota consecutiva com a visitant en la temporada.

76 CB SANTFELIUENC: Barrera (-), Gasol (-), Sotomayor (2), Guimera (-), Balanzo (16), Guirao (20), Alias (-), Carbonell (-), Camarasa (14), Mestres(2), Farfan (14), Mesa (8).

75 FLOR DE VIMBODI PARDINYES – LLEIDA: Lliteras (-), Vidal (-), Sevillano (10), Ruiz (3), Vallverdu A.(3), Lopez(14), Rubin de Celis (8), Gasque (-), Villegas (-),Villacampa (14),Ribas (18), Domingo (5)

El proper partit del Flor de Vimbodi Pardinyes es el dia 11 de Gener al Pavelló Barris Nord a partir de les 20:00 davant del CB Quart.