Estadístiques Final Partit: Flor de Vimbodí Pardinyes 65- Queso Milner Arenys Bàsquet 67

El Flor de Vimbodí Pardinyes ha perdut a casa davant del Queso Milner-Arenys Bàsquet per 65-67 en el dia de la presentació dels equips del club, després que l’equip visitant anés pràcticament tot el partit per davant en el marcador.

Un partit on el Flor de Vimbodí Pardinyes ha sortit millor en el tram inicial del primer quart on ha arribat a tenir 5 punts de diferència a favor seu però, amb el pas dels minuts d’aquest primer quart, l’equip visitant ha començat a entrar en el partit fins al punt de situar-se per davant en el marcador i finalitzar el primer quart amb 2 punts a favor seu. En el segon quart, ha estat marcat per la igualtat constant però, l’equip visitant mantenia la diferència entre els 6-8 punts a favor seu, encara que el Flor de Vimbodí ho intentava amb una bona intensitat en defensa però, veia com la diferència s’anava mantenint encara que de vegades s’apropava al marcador fins a situar-se a 2 punts per sota. El Flor de Vimbodí arribava al descans amb un marcador desfavorable de 32 a 34.

A la represa, en el tercer quart, es mantenia la mateixa tònica, on el Flor de Vimbodí retallava la diferència diverses vegades fins al punt de situar-se a 4 punts però, l’equip visitant tornava a eixamplar la diferencia fins als 9 punts, després d’unes errades en atac per part dels locals quan s’havien apropat. D’aquesta manera el Flor de Vimbodí finalitzava el tercer quart perdent per 5 punts (50-55).

En el darrer quart, el Flor de Vimbodí Pardinyes veia com la diferència en el tram inicial d’aquest darrer quart es mantenia al voltant dels 6-7 punts, però, a poc a poc anava retallant la diferència fins al punt de situar-se a dos punts per sota quan faltaven 14 segons per finalitzar el partit. En la darrera jugada del partit, el Flor de Vimbodí no ha estat encertat, encara que ha tingut quasi tres oportunitats de llançament però, la pilota no ha volgut entrar. Al final, derrota del Flor de Vimbodí Pardinyes per 65-67 davant Queso Milner- Arenys Bàsquet.

65 FLOR DE VIMBODI PARDINYES – LLEIDA:  Ruiz (10), Lopez (13),  Gasque (5), Garcia (2), Villegas (2), Solsona (2), Domingo (18),  Markovic (11), Tamames (2),  Kora (-), Diallo (-).

67 QUESO MILNER-ARENYS BÀSQUET: Gibert (3), Grau (11), Benitez (14), Pérez F. (-), Costa (16), Tomas (3), Laguarda (1), Cabrera (2), Toure (11), Mons (6), Pérez D. (-).

Els màxims anotadors del partit: Sergi Costa  amb 16 punts del Queso Milner-Arenys Bàsquet; Pol  Domingo amb 11 punts del Flor de Vimbodí Pardinyes.

En el proper partit,  el Flor de Vimbodí Pardinyes afrontarà la 15ª Jornada de la Lliga EBA al Pavelló Polígono Estadio Miralbueno El Olivar davant El Olivar el dissabte 14 de Febrer a partir de les 20:00h.