Estadístiques Final Partit: BC Martorell-Solvin 74 - Flor de Vimbodí Pardinyes 70

Estadístiques Final Partit: BC Martorell-Solvin 74 – Flor de Vimbodí Pardinyes 70

Flor de Vimbodí Pardinyes ha perdut a la pista d’un rival directe com és el BC Martorell-Solvin per 74-70 en un partit que  ha estat dominat des del principi pels locals.

Una primera part dominada pels locals que han anat pràcticament des del principi al davant en el marcador i per contra, Flor de Vimbodí que li costava entrar al partit i acompanyat d’una mala actitud tan defensivament com en atac que provocava arribés al descans amb un marcador desfavorable de 37 a 27.

A la represa, es veia com els visitants, a partir d’accions individuals, intentaven retallar diferències però, els locals continuaven sent millors i amb millor actitud defensiva aconseguien ampliar la diferència fins a finalitzar el tercer quart amb un marcador de 58 a 42. En el darrer quart, el Flor de Vimbodí Pardinyes  pujava la seva  intensitat defensiva, a partir de defenses pressionants i zonals, li permetien retallar diferències fins al punt que a falta de pocs segons es situaven a 4 punts per sota. Al final, els tirs lliures i accions no positives dels visitants en els instants finals han donat la victoria als martorellencs per 74 a 70. Al final, derrota del Flor de Vimbodí Pardinyes per 74-70 davant el BC Martorell-Solvin. D’aquesta manera, trenca la dinàmica de les darreres victòries i es situa en la vuitena posició en la classificació.

74 BC MARTORELL-SOLVIN: Fontanals (4), Claramunt (6), Balboa (3), Ala (9), Morales (12), Molina (20), Fuentes (8),  Bernadí (9), Boja (2), Alemany (1)

70 FLOR DE VIMBODI PARDINYES – LLEIDA:  Ruiz (7), Vallverdu (6),  Lopez (12), Triginer (2), Gasque (10), Garcia (-), Villegas (3), Solsona (2), Domingo (6),  Markovic (18), Tamames (4).

Els màxims anotadors del partit: Luis Molina amb 20 punts del B.C. Martorell-Solvin; Gavrilo Markovic amb 18 punts del Flor de Vimbodí Pardinyes.

En el proper partit,  el Flor de Vimbodí Pardinyes afrontarà la 20ª Jornada de la Lliga EBA al Pavelló de Sant Nicolau davant el Sabadell Sant Nicolau el dissabte 21 de Març a partir de les 19:00h.