Estadistiques Flor de Vimbodi Pardinyes-Sabadell Sant Nicolau

El Flor de Vimbodi Pardinyes va perdre a casa davant del líder del grup C de la Lliga EBA com és el Sabadell Sant Nicolau per 66-93, en un partit on els visitants han aprofitat la seva superioritat física davant dels locals.

El partit ha estat marcat des del inici on els sabadellencs s’han ficat per davant en el marcador i que no ho han deixat fins a finalitzar el partit. Per tant, en tot moment, s’ha jugat al ritme que més interessava als visitants i acompanyat per la superioritat física que han aprofitat sobretot en l’aspecte rebotejador i que els locals encara així han competit en tot moment, tenint una bona actitud defensiva, a pesar de tenir a un equip més físic al davant.. Amb tot això, els sabadellencs al finalitzar el primer quart ja havien obert una escletxa de 6 punts (14-20).  En el segon quart, es veia com  poc a poc  els visitants anaven obrint  diferencia al seu favor i que els permetia anar-se’n al descans amb 15 punts a favor.

A la represa, durant el tercer quart, el Flor de Vimbodi ha sortit molt concentrat e incrementar encara més el seu nivell defensiu, lo que els ha permès retallar  diferencies fins a col·locar-se a 10 punts. Però, desprès d’un temps mort visitant, aquestos han començat a augmentar la diferencia a partir de tirs encertats des de la línia 6,75 i del control del seu rebot defensiu fins al punt de finalitzar el tercer quart amb una diferencia favorable de 19 punts (49-68).

El darrer quart  ha continuat la mateixa tònica que en els minuts finals del tercer quart, on els visitants a partir del control del rebot degut a la seva superioritat física, els permetia córrer i tenir tirs sols, encara així a pesar del resultat els jugadors de la Flor de Vimbodí Pardinyes han competit fins al últim segon i han plantat cara fins al final. En definitiva, derrota a casa davant el primer classificat del grup C de la Lliga EBA per 66-93.

66 FLOR DE VIMBODI PARDINYES – LLEIDA: Vidal (6), Cuellar (-),Ruiz (2), Vallverdu A.(4), Lopez(10), Rubin de Celis (9), Gasque(-), Villegas (2), Villacampa(15), Rivas(5). Domingo(13).

93 SABADELL SANT NICOLAU: Baltà (7), Costa (12), Clotet (5), Espuña (9), Torres (5), Angelats (-), Moix (2), Ikka (17), Pardina (28), Kody (8), López (-).

Els màxims anotadors del partit van ser: Pardina amb 28  punts del Sabadell Sant Nicolau i Villacampa amb 15 punts del  Flor de Vimbodi Pardinyes.

El proper partit del Flor de Vimbodi Pardinyes es el dia 12 d’Abril  al Nou Pavello del Centre a partir de les 18:00 davant del Hospitalet.