Estadístiques Sabadell Sant Nicolau-Flor de Vimbodi Pardinyes

El Flor de Vimbodi Pardinyes va caure derrotat amb claretat en la seva visita a la pista del Sabadell Sant Nicolau per 99-76 en un partit on els locals van dominar el ritme del partit des del principi.

L’inici del partit, durant els primers 5 minuts de partit, han sigut igualats el fet ho reflexa es que el marcador era de 11-10 amb intercanvis en el marcador durant aquests minuts. Però, l’igualtat en aquest cas no era un reflex del que seria la resta del partit. Ja en el primer quart, els locals a través d’un gran encert capa cistella i un gran ritme de joc encapçalat per Costa finalitzaven el primer quart amb 8 punts d’avantatge(28-20).

En el segon quart, continuava l’encert sabadellenc capa cistella i acompanyat de greus problemes defensius per part dels visitants, que permetien molt cops que els locals tinguessin tirs sols i desde posicions properes de cara a cistella. Amb tot això, el Flor de Vimbodi Pardinyes marxava al descans amb un desavantatge important de 22 punts en contra (55-33).

A la represa, el Flor de Vimbodi sortia amb molta més concentració al darrere, el que provocava l’esgotament de dos possessions locals i a la vegada errades en el tir i en els passes. Amb això, els visitants anaven retallan poc a poc la diferencia desfavorable del descans. Però, desprès d’un temps mort local, aquestos es tornaven a ficar en el partit i desprès d’unes bones defenses i de bons atacs finalitzant com  en la primera part, deixaven les coses com estaven al descans. D’aquesta manera  al finalitzar el tercer quart, el Flor de Vimbodi Pardinyes perdia  per 76-53.

En el darrer quart, simplement s’han mantingut les diferencies al finalitzar el tercer quart, encara que amb  petits parcials per part dels dos equips, molts cops iniciats amb un apropament dels visitants que ràpidament era contestat pels locals. D’aquesta manera el partit finalitzava amb victòria clara del Sabadell Sant Nicolau per 99-76, destacant el gran ritme de partit i el gran aspecte rebotejador d’aquestos i que tant mal els ha fet als visitants.

Els màxims anotadors del partit van ser: Pardina amb 26 del Sabadell Sant Nicolau  i Domingo amb 17 punts del  Flor de Vimbodi Pardinyes.

En definitiva, cinquena derrota de la temporada del Flor de Vimbodi Pardinyes a la Lliga EBA i tercera derrota consecutiva com a visitant en la temporada.

99 SABADELL SANT NICOLAU: Balta (8), Costa (7), Clotet (4), Espuña (14), Torres (-), Angelats (9), Moix (7), Maki (15), Pardina (26), Kody (9), Lopez (-)

76 FLOR DE VIMBODI PARDINYES – LLEIDA: Vidal (-), Sevillano (5), Ruiz (-), Vallverdu A.(-), Lopez(13), Rubin de Celis (2), Gasque (4), Lliteras (6), Villegas (3),Villacampa (14), Rivas (12), Domingo (17),

El proper partit del Flor de Vimbodi Pardinyes es el dia 25 de Gener al Pavelló Barris Nord a partir de les 19:00 davant del Hospitalet