El Flor de Vimbodi Pardinyes va perdre de manera clara a la pista del cuer com és el UE Montgat per 94-60. En un partit marcat per les 4 baixes per part  del  Pardinyes com són Sevillano, Ruiz, Villacampa i Rivas, i per l’importància del partit pels locals, que des del primer moment s’ha notat el que es jugava l’UE Montgat..

L’inici del partit, en els primers minuts inicials han sigut igualats però,  poc a poc semblava que els locals aconseguien marcar el ritme del partit degut a una bona intensitat defensiva que propiciaven errades en els tirs dels lleidatans. Però, tot això, feia que s’anés incrementant la diferencia, perquè els visitants, aconseguien ficar-se al mateix nivell defensiu en l’aspecte de duresa i aquesta manca de duresa es veia reflectit en que el Flor de Vimbodi Pardinyes finalitzava el primer quart amb el marcador desfavorable de 28-18. En el segon quart, es continuava amb la mateixa tònica en els minuts finals del primer quart i amb un UE Montgat que anava incrementant encara més les diferencies fins als 20 punts. Però, ja a la recta final del quart, el Flor de Vimbodi semblava que a partir d’un millor encert capa cistella i un increment de la seva duresa a nivell defensiu feia que anés retallant diferencies fins al punt de situar-se a 12 punts de diferencia. A pesar d’això, el Flor de Vimbodi Pardinyes aconseguia marxar-se al descans amb un marcador desfavorable de 16 punt a sota (52-46).

A la represa, un UE Montgat conscient del que es jugava en aquest partit, sortia més concentrat en atac i molt més dur en defensa que acompanyat d’una manca d’encert capa cistella del Flor de Vimbodi que solament aconseguia fer 5 punts en aquest tercer quart, feia que els locals arribessin als 30 punts de diferencia al seu favor. En els minuts finals del tercer quart, els badalonins incrementar encara més les diferencies fins a finalitzar el tercer quart, amb un marcador favorable pels locals de 75-41.

En el darrer quart, els visitants sortien més concentrats i ràpidament retallaven les diferencies fins a arribar  a ficar-se a 24 punts a sota en el marcador. A pesar d’això, els badalonins tornaven a poc a poc a situar la diferencia als 30 punts a partir de ràpids contraatacs. D’aquesta manera, el control dels nervis per part dels badalonins i l’encert capa cistella d’aquestos en els minuts finals de partit, ha fet que U.E. Montgat “A” finalitzés el partit amb la diferencia de 34 punts al seu favor (94-60).

Els màxims anotadors del partit van ser: Muñoz amb 16 del U.E. Montgat “A”  i Rubin de Celis   amb 16 punts del  Flor de Vimbodi Pardinyes.

94 U.E. MONTGAT “A”: Bassas (12), Monterde (-), Morales (11), Rodriguez (4), Nogales (11), Ivanovic (10), Medio (6), Muñoz (16), Cuesta (12), Almuni (7), Cairo (5)

60 FLOR DE VIMBODI PARDINYES – LLEIDA: Vidal (-), Lliteras (5), Cuellar (-), Vallverdu A.(3), Lopez(8), Rubin de Celis (16), Gasque (6), Villegas  (14), Domingo (8).

El proper partit del Flor de Vimbodi Pardinyes es el dia 10 de Maig a partir de les 19:00 al Pavello Barris Nord contra el Cornella.