Estadístiques AEC Collblanc-Flor de Vimbodi Pardinyes

El Flor de Vimbodi Pardinyes va perdre de manera ajustada davant l’AEC Collblanc per 73-70 en un partit on els visitants van competir fins a l’últim segon de partit.

En un partit on els locals han anat des del inici per davant en el marcador, però amb un Flor de Vimbodi Pardinyes molt competitiu i amb un gran joc col·lectiu en atac, ho demostra l’igualtat en els parcials, concretament cal remarcar el segon quart on les defenses s’han imposat als atacs.  Encara així,  ha sigut un partit on per part dels dos equips han fet la “goma”, és a dir, l’AEC Collblanc arribava a tenir avantatges entre 8-11 punts però, ràpidament els visitants retallaven diferencies en el marcador  i continuava l’emoció del partit. A pesar d’això, durant el darrer quart, el Flor de Vimbodí anava retallant poc a poc les diferencies esmentades anteriorment, el que provocava que en els darrers segons arribés a perdre de 2 punts i amb el detall que ha tingut la possessió per porta el partit a la pròrroga però, al final victòria local per 73-70.

Cal destacar el bon treball tant ofensivament com defensivament que ha realitzat el Flor de Vimbodí  en una pista difícil com és l’AEC Collblanc.

73 AEC COLLBLANC: Mestres (11), Andres (14), Juan (6), Olmedo (6), Navarro (-), Perez S. (6), Lopez (9), Guzman (4), Perez D. (7), Corominas (10).

70 FLOR DE VIMBODI PARDINYES – LLEIDA: Vidal (-), Sevillano (15), Ruiz (4), Vallverdu A.(3), Lopez (5), Rubin de Celis (13), Gasque (10), Villegas (2); Villacampa (11), Rivas (4), Domingo (3),

Els màxims anotadors del partit van ser: Andres amb 14punts  del AEC Collblanc i Sevillano amb 15 punts del  Flor de Vimbodi Pardinyes.

En definitiva, novena derrota de la temporada del Flor de Vimbodi Pardinyes a la Lliga EBA i quarta com a visitant en la temporada.

El proper partit del Flor de Vimbodi Pardinyes es el dia 22 de Març al Pavelló Barris Nord a partir de les 20:00 davant del Santfeliuenc.