Estadístiques Final Partit: AEC Collblanc 89 - Flor de Vimbodí Pardinyes 62

Estadístiques Final Partit: AEC Collblanc 89 – Flor de Vimbodí Pardinyes 62

Flor de Vimbodí Pardinyes ha perdut en el darrer partit de la temporada davant del líder del grup C de la Lliga EBA com és l’AEC Collblanc per 89-62, en un partit dominat des del principi pels locals i marcat per les baixes dels visitants.

L’inici de partit ha estat marcat per una igualtat entre els dos equips, on cap dels dos es jugava res, i on la intensitat defensiva era molt semblant per part dels dos. Durant el primer quart, els visitants han aguantat en el marcador, gràcies a l’elevat encert a cistella d’aquests, i ha propiciat que en finalitzar els primers deu minuts de partit solament perdessin per 3 punts. Però, amb el pas dels minuts a la primera part, el cansament i la falta de rotacions en la banqueta visitant i acompanyat de la qualitat dels jugadors locals ha provocat que l’AEC Collblanc anés ampliant la diferència fins a arribar al descans guanyant per 14 punts. Al descans, s’arribava amb derrota parcial del Flor de Vimbodí Pardinyes per 14 punts en contra (42-28).

A la represa, els locals sortien a trencar definitivament el partit, deixaven al CB Pardinyes amb 8 punts anotats solament en el tercer quart, i aprofitant que tenien més rotacions a la banqueta respecte als visitants i per tant, podien desplegar una major intensitat defensiva i alhora continuaven amb un bon encert a cistella. Tot això, provocava que els jugadors del Collblanc, en finalitzar el tercer quart, agafaven una diferència favorable de 26 punts (62-36). En el darrer quart, amb el partit ja decidit a favor dels locals, els dos equips es deixaven anar i es veia com els atacs dels dos equips superaven a les respectives defenses clarament. Malgrat les baixes,  el Flor de Vimbodí Pardinyes, en tot el partit, ha intentat  competir al màxim davant d’un gran rival com és el líder del Grup C de la Lliga EBA. Al final, derrota clara del Flor de Vimbodí Pardinyes per 89-62 davant l’AEC Collblanc. D’aquesta manera, el Flor de Vimbodí finalitza la temporada amb derrota i a la desena posició en la classificació.

89 ARACENA AEC-COLLBLANC: Andrés (25), Cuesta (7), Juan (13), Vall-llobera (7), Rodríguez (8), Pérez S. (-), López (5), Guzman (6), Jacas (15), Corominas (3).

62 FLOR DE VIMBODI PARDINYES – LLEIDA: Gallardo (2), Triginer (19), Garcia (-), Solsona (12), Gine (-), Domingo (8),  Markovic (13), Tamames (8)

Els màxims anotadors del partit: Oscar Andres amb 25 punts del AEC Collblanc; Arnau Triginer amb 19 punts del Flor de Vimbodí Pardinyes.