Estadístiques Final Partit: Flor de Vimbodí Pardinyes 59- Jac Sants 97

Flor de Vimbodí Pardinyes ha perdut en el darrer partit a casa de la temporada davant d’un rival de la part alta de la classificació com és el Jac Sants per 59-97, en un partit dominat des del principi pels visitants.

Un partit que començava amb un Flor de Vimbodí amb poca actitud defensiva que permetia que els visitants poguessin córrer i encistella de manera fàcil. Per contra, uns visitants que eren molt intensos en defensa i que provocaven moltes errades als locals durant tota la primera part. Cal remarcar que els nois del Jac Sants han arribat a guanyar per 24 punts a la primera part. Al descans, s’arribava amb derrota parcial del Flor de Vimbodí Pardinyes per 20 punts en contra (29-49).

A la represa, el Flor de Vimbodí Pardinyes sortia amb una altra actitud tant en defensa com en atac, en els instants inicials, i feia que se situessin a 14 punts a sota solament. Però, ràpidament, els visitants tornaven a la dinàmica de la primera part, ser molt intensos en defensa i amb un bon encert a cistella, i provocava que es tornés a eixamplar la diferencia fins a finalitzar el tercer quart, on els barcelonins agafaven una diferència favorable de 27 punts (47-74). En el darrer quart, es continuava veient un equip visitant superior i que anava eixamplant la diferència cada vegada més. Malgrat això, en aquest quart es veia un Flor de Vimbodí Pardinyes que treia el caràcter e intentava competir al màxim malgrat el resultat. També, en aquest darrer quart, han tingut minuts els juniors Idrissa i Madoune els quals durant la setmana entrenen amb l’equip EBA del Flor de Vimbodí. Al final, derrota clara del Flor de Vimbodí Pardinyes per 59-97 davant el Jac Sants. Amb aquesta derrota, el Flor de Vimbodí continuarà mantenint la vuitena posició en la classificació i amb l’objectiu de la permanència ja assolit la setmana passada.

59 FLOR DE VIMBODI PARDINYES – LLEIDA: Kora (-), Ruiz (7), Vallverdu (5),  Triginer (4),  Garcia (3), Villegas (5), Solsona (9), Domingo (9),  Markovic (9), Dieye (-),Tamames (5), Rivas (3)

97 JAC SANTS: Costa (-), Belver (16),  Chica (12),  Soto (16), Pages (12), Vàzquez (7), Marco (5), Tamayo (-), Galbete (12), Cuenca (4), Pérez (13)

Els màxims anotadors del partit: Ignasi Belver i Angel Soto amb 16 punts del Jac Sants; Gavrilo Markovic, Edgar Solsona i Pol Domingo amb 9 punts del Flor de Vimbodí Pardinyes.

En el proper partit,  el Flor de Vimbodí Pardinyes afrontarà l’última jornada de la Lliga EBA al Pavelló Municipal Fum d’Estampa davant l’AEC Collblanc el dissabte 9 de Maig a partir de les 19:00h.