Estadístiques Final Partit: CB Santfeliuenc 68 - Flor de Vimbodí Pardinyes 63

Estadístiques Final Partit: CB Santfeliuenc 68 – Flor de Vimbodí Pardinyes 63

Flor de Vimbodí Pardinyes ha perdut a la pista d’un rival directe, per l’objectiu de la permanència, com és el CB Santfeliuenc per 68 a 63, en un partit que no s’ha decidit fins al darrer quart.

Un partit que ha començat amb problemes per part dels visitants per tancar el seu rebot defensiu i a la vegada es veia una mala actitud en l’aspecte defensiu d’aquests. Amb tot això, els locals arribaven a guanyar per 9 punts però, un canvi d’actitud del Flor de Vimbodi Pardinyes els permetia, a partir de situacions de contraatacs i de 2×2 en atac, retalla diferencies, encara així arribaven al descans perdent per 5 punts (33-28).

A la represa, el Flor de Vimbodí Pardinyes reaccionava i aconseguia finalitzar el tercer quart, perdent per solament dos punts (47-45) i s’entrava al darrer quart amb tot per decidir. En el darrer quart, el Flor de Vimbodí Pardinyes es veia penalitzat, pel fet que entrava molt ràpid en bonus, i això provocava que tornessin a l’actitud defensiva del primer quart, sobretot, en la defensa del 1×1, i a la vegada, l’equip veia com en atac no volia entrar la pilota. Amb tot això, els visitants veient com els locals anaven ampliant la diferència, que ha arribat a ser de 10 punts. Al final, derrota del Flor de Vimbodí Pardinyes per 68-63, en un partit que era important de cara a l’objectiu de la permanència.  Amb aquesta derrota, el Flor de Vimbodí baixà a la desena posició en la classificació i  veu com els seus rivals de baix se li apropen.

68 CB SANTFELIUENC: Cairo (4), Gomez (9), Exposito (-), Camí (2),Guirao (16), Farfan (18), Higgs (10), Reyes (-), Fernandez (9)

63FLOR DE VIMBODI PARDINYES – LLEIDA: Ruiz (-), Vallverdu (5), López (12), Triginer (5), Garcia (2), Solsona (5), Domingo (22),  Markovic (8), Tamames (3), Rivas (1).

Els màxims anotadors del partit: Albert Farfan de los Godos amb 18 punts del CB Santfeliuenc; Pol Domingo amb 22 punts del Flor de Vimbodí Pardinyes.

En el proper partit,  el Flor de Vimbodí Pardinyes afrontarà la 23ª Jornada de la Lliga EBA al Pavelló Barris Nord davant el BC Morabanc Andorra “B” el dissabte 18 d’Abril a partir de les 20:00h.