Estadistiques CB Quart-Flor de Vimbodi Pardinyes

El Flor de Vimbodi Pardinyes va perdre a la  difícil pista del CB Quart, actual quart classificat del grup C de la Lliga EBA per 73-63 en un partit on els locals han anat quasi tot el partit per davant el marcador.

El partit ha estat marcat des del inici on els gironins s’han ficat per davant en el marcador i que no ho han deixat fins a finalitzar el partit. Per tant, en tot moment, s’ha jugat al ritme que més interessava als locals i acompanyat per la manca d’encert capa cistella i que els visitants no han estat al seu nivell defensiu habitual. Amb tot això, els gironins al finalitzar el primer quart ja havien obert una escletxa de 7 punts (20-13).  En el segon quart, es veia una igualtat constant entre els dos equips però, on els locals anaven controlant la diferencia al seu favor i que els permetia anar-se’n al descans amb 9 punts al seu favor.

A la represa, durant el tercer quart, el Flor de Vimbodi anava retallant la diferencia de 9 punts, fins al punt de col·locar-se a 4 punts en aquest quart i amb la sensació de que estava a prop el donar-li la volta al marcador degut a una millora en l’encert capa cistella però, a partir de diferents accions ja sigui per encert del CB Quart com de demèrit del Pardinyes, ha fet que els locals aconseguissin finalitzar el tercer quart amb una diferencia favorable de 7 punts (54-47).

El darrer quart no podia començar de la pitjor manera i es que els locals ampliaven la diferencia en els primers 2 minuts d’aquest quart fins als 10 punts però, a partir de llavors, s’ha continuat veient un Flor de Vimbodí encertat i sent agressiu capa cistella, el que provocava treure alguna acció de 2+1, que els permetia a falta de 5’30’’ el marcador fos 60-56.A pesar d’aquest marcador, els gironins tornaven a incrementar el seu nivell defensiu i un Flor de Vimbodí  començava a estar encertat capa cistella i per tant, espès en atac, tot això feia que els locals ampliessin la diferencia poc a poc i que en aquest darrer quart ha arribat a ser de 11 punts. En definitiva, derrota a la pista del quart classificat del grup C de la Lliga EBA per 73-63.

Els màxims anotadors del partit van ser: Eduard Jimenez amb 25  punts del CB Quart Piscinas Sant Feliu i Sevillano amb 17 punts del  Flor de Vimbodi Pardinyes.

73 CB QUART- PISCINES SANT FELIU: Jiménez E. (5), Puertas (2), Jiménez E. (25), Bataller (12), Camos(13), Serra M. (4), Martinez (6), Lozano(4), Martorell (2), Vila (-).

63 FLOR DE VIMBODI PARDINYES – LLEIDA: Vidal (2), Sevillano(17), Ruiz(12), Vallverdu A.(2), Lopez(3), Rubin de Celis (3), Gasque(2), Villacampa(16), Rivas(2). Domingo(4).

El proper partit del Flor de Vimbodi Pardinyes es el dia 6 d’Abril  al Pavelló Municipal de Pardinyes a partir de les 18:30 davant del Sabadell Sant Nicolau.