Estadístiques Final Partit: Olivar 85 - Flor de Vimbodí Pardinyes 75

Estadístiques Final Partit: Olivar 85 – Flor de Vimbodí Pardinyes 75

El Flor de Vimbodí Pardinyes ha perdut a la pista de l’Olivar per 85-75 en un partit marcat per la circumstància que a falta de menys de 7 minuts per finalitzar el partit, a causa de la humitat del pavelló on s’estava jugant el partit, s’ha hagut de canviar de pista i jugar el que quedava de partit en una altra pista de joc. En el relatiu al joc, on dolent segon quart per part del Flor de Vimbodí ha acabat condemnant a l’equip per la resta de partit.

Un inici de partit marcat per la igualtat, a pesar que els aragonesos sempre han anat per davant en el marcador però, amb diferències mínimes en aquest primer quart, on el Flor de Vimbodí Pardinyes ha finalitzat aquest quart amb una diferència de 4 punts en contra. En el segon quart, ha estat marcat per la superioritat dels aragonesos en el ritme del joc i en el rebot, que ha provocat que amb el pas dels minuts anessin ampliant la diferència fins a arribar al descans amb un marcador de 47-28. Per tant, el Flor de Vimbodí arribava al descans amb una diferència desfavorable de 19 punts.

A la represa, en el tercer quart, es mantenia la mateixa tònica en els primers minuts d’aquest quart, on es veia un Flor de Vimbodí més intens en defensa, respecte a l’anterior quart, però, la diferencia es mantenia al voltant del 16-19 punts. Però, els jugadors del CB Pardinyes aconseguien en el tram final apropar-se fins als 14 punts. Encara així, el Flor de Vimbodí finalitzava el tercer quart perdent per 16 punts (63-47).

En el darrer quart, el Flor de Vimbodí Pardinyes veia com la diferència en el tram inicial d’aquest darrer quart es mantenia al voltant dels 16-18 punts, però, a falta de menys de 7 minuts per finalitzar el partit, s’havia de parar el partit a causa del fet que la pista relliscava molt com a conseqüència, de la humitat del pavelló. El partit va estar parat al voltant de 10 minuts i a causa del problema esmentat anteriorment, va provocar que es canvies de lloc i pista per finalitzar el partit. Aquesta aturada, va venir millor a l’equip del Pardinyes que va arribar a situar-se a 8 punts per sota a falta de menys d’un minut per acabar el partit. Però, aquesta reacció va arribar massa tard i la victòria es va quedar finalment en terres aragoneses. Al final, derrota del Flor de Vimbodí Pardinyes per 85-75 davant l’Olivar.

85 EL OLIVAR: Nesic (16), Sanz (-), Perez (19), Hidalgo (10), Alcala (6), Legasa (2), Pursl (8), Bernacer (3), Mendicote (4), Marti (17).

75 FLOR DE VIMBODI PARDINYES – LLEIDA: Ruiz (3), Lopez (9),  Gasque (2), Garcia (9), Villegas (7), Solsona (7), Domingo (25),  Markovic (11), Tamames (2),  Rivas (-).

Els màxims anotadors del partit: Roberto Perez  amb 19 punts del Olivar; Pol  Domingo amb 25 punts del Flor de Vimbodí Pardinyes.

En el proper partit,  el Flor de Vimbodí Pardinyes afrontarà la 16ª Jornada de la Lliga EBA al Pavelló Barris Nord davant l’Isports Salt el dissabte 21 de Febrer a partir de les 20:00h.