Estadístiques Flor de Vimbdi Pardinyes- U.E. Montgat "A"

Estadístiques Flor de Vimbdi Pardinyes- U.E. Montgat «A»

El Flor de Vimbodi Pardinyes va perdre a casa davant un rival directe per la permanència a la Lliga EBA per 77-89 davant el U.E. Montgat “A”. En un partit marcat per la gran igualtat durant 33 minuts de partit i pels nervis que s’ha vist en els dos equips.

L’inici del partit, en els primers minuts inicials han sigut igualats però,  poc a poc semblava que els locals aconseguien marcar el ritme del partit degut a accions ràpides i a la bona intensitat defensiva que propiciaven errades en els tirs dels badalonins. Però, tot això, es quedava amb res, perquè els visitants, aconseguien incrementar el seu nivell defensiu i el seu percentatge de tir i amb tot d’això, el Flor de Vimbodi Pardinyes finalitzava el primer quart amb el marcador empatat a 23-23. En el segon quart, es continuava amb l’igualtat reflexada en els minuts finals del primer quart i amb constants intercanvis en el marcador. Però, ja a la recta final del quart, el Flor de Vimbodi semblava que agafa una petita diferencia favorable de 6 punts, la qual era minimitza en l’últim minut de la primera pels visitants. A pesar d’això, el Flor de Vimbodi Pardinyes aconseguia marxar-se al descans amb un marcador favorable i amb una mínima diferencia de 1 punt a sobre (45-44).

A la represa, semblava que els equips no s’haguessin anat al descans perquè es continuava veient una gran igualtat i uns nervis a la pista per part dels dos equips en els minuts inicials del tercer quart. Amb el pas dels minuts, el Flor de Vimbodí anava poc a poc anar-se’n en el marcador, però amb mínimes distàncies fins a 8 punts arribat a guanyar en el partit. Però, al igual que en el primer quart i en el segon quart, els minuts finals del tercer quart, els badalonins han aconseguit mantenir-se vius en el partit i retallar les diferencies fins a finalitzar el tercer quart, amb un marcador favorable pels locals de 66-63.

En el darrer quart, els visitants sortien més concentrats i ràpidament tornaven a ficar-se per davant en el marcador, encara que amb mínima diferencia. Aquesta igualtat s’ha mantingut durant uns quants minuts, fins que una acció pitada amb una falta amb atac local i acompanyada per una tècnica a la banqueta local, a fet que els jugadors del Flor de Vimbodi durant bastants minuts s’oblidessin de jugar a bàsquet, en el sentit de moure la pilota com en la primera part, i estiguessin més pendent de l’arbitratge. D’aquesta manera, el control dels nervis per part dels badalonins i l’encert capa cistella d’aquestos en els minuts finals de partit, ha sigut clau per a que U.E. Montgat “A” s’acabés emportant la victòria. D’aquesta manera el partit finalitzava amb victòria del U.E. Montgat “A”per 77-89, destacant el control dels nervis en  el partit, en especial el darrer quart.

77 FLOR DE VIMBODI PARDINYES – LLEIDA: Vidal (2), Lliteras (-),Cuellar (-), Sevillano (16), Vallverdu A.(2), Lopez(6), Rubin de Celis (10), Gasque (-),Villacampa (17), Rivas (14), Domingo (10),

89 U.E. MONTGAT “A”: Bassas (-), Monterde (-), Morales (25), Salvador. (2), Rodriguez (11), Ivanovic (5), Medio (-), Camins (9), Muñoz (9), Cuesta (7), Almuni (4), Cairo (17)

Els màxims anotadors del partit van ser: Morales amb 25 del U.E. Montgat “A”  i Villacampa   amb 17 punts i 8 rebots del  Flor de Vimbodi Pardinyes.

En definitiva, sisena derrota de la temporada del Flor de Vimbodi Pardinyes a la Lliga EBA i segona derrota  consecutiva.

El proper partit del Flor de Vimbodi Pardinyes es el dia 16 de Febrer a partir de les 18:00 a la pista del Cornella.