Club Basquet Pardinyes  VS   basquet salt

 

FLOR DE VIMBODI PARDINYES- LLEIDA afronta aquest dissabte 21 de febrer  la 16a i  tercera  jornada de la segona volta de la Lliga EBA 2014-2015. En l’anterior  jornada va perdre a la pista de l’Olivar per 85-75. En la 16a  jornada rebrà la  visita  de l’Isports Salt  i que ve de guanyar a casa davant del CB Castelldefels  per 85-77.

En relació a la plantilla per la 16a jornada, en el  Flor de Vimbodí Pardinyes-Lleida estaran tots disponibles, inclosos els jugadors nous (Berni Tamames, Arnau Triginer, Alejandro Garcia, Edgar Solsona i Gavrilo Markovic) per la present temporada i els 6 jugadors del bloc de l’any passat  com són Pau López, Pol Domingo, Sergi Ruiz, Sergi Villegas, Albert Vallverdú i Carlos Gasque.

Aquesta setmana, l’equip espera trencar definitivament la dinàmica de les 6 derrotes consecutives i d’aquesta manera  aconseguir la primera victoria en l’any 2015.  L’equip vol tornar a la dinàmica de victòries i a pesar de les darreres derrotes,  les sensacions  són bones de cara aquest dissabte  i amb ganes  d’aconseguir la sisena victòria de la temporada i la cinquena victòria com a local.

SOBRE EL NOSTRE RIVAL

L’Isports Salt ve de guanyar a la 15a jornada a casa davant del CB Castelldefels per 85-77. En aquest cas, l’Isports Salt porta 5 victòries en 15 partits i està situat a la 10a posició en la classificació. Com a visitant, porta 7 derrotes en 7 partits disputats a fora de casa.

En relació a la plantilla  de l’Isports Salt, manté  10 jugadors del bloc de l’any passat encapçalats per l’entrenador Eric Suris des de la banqueta. Del bloc de l’any passat continuen jugadors destacats com Xavier Torrent, Marc Pujols, Genis Bover i Jordi Geli.  Solament presenten 3 novetats respecte a l’any passat que són:  Roger Oliva i Guillem Pascua (Adepaf Figueres-Primera Catalana)  i Toni Espinosa (CE Bàsquet Girona Junior).

En l’aspecte tècnic, podem dir que és un  equip relativament millor des del vessant de jugadors exteriors com la de Xavier Torrent, però sense discriminar el seu joc interior com pot ser Genis Bover, si tenim en compte les estadístiques dels últims partits, en canvi, en l’aspecte defensiu, és un equip que realitza una gran defensa tant en tema individual com en les ajudes col·lectives prop de la cistella. El CB Salt  és un equip relativament amb  bons percentatges de tir de camp, però cal dir que moltes vegades tiren molt més des de la línia de 6,25 que de 2 punts, també, en els partits de fora, per aquest motiu fan un joc lent i pausat, encara així, no els importa corre en accions ràpides, si aquestes són molt clares en tema d’avantatge ofensiu.

En definitiva, és un gran equip que compagina gent jove amb gran talent com el Xavier Torrent i Genis Bover; i gent més experimentada com Marc Busquets i Jordi Geli.

En el partit d’anada, Flor de Vimbodí Pardinyes va perdre a la pista de l’Isports Salt (92-75)

El partit es disputa dissabte 21 de Febrer a les 20:00 al Pavelló Barris Nord contra l’Isports Salt.    

CatalanEnglishSpanish