946564_10151615331799507_654382163_n

ESTADÍSTIQUES:

El FLOR DE VIMDODI PARDINYES LLEIDA va guanyar a un gran rival com és el Santa Coloma “A” per 87-81 en el partit del 3rt i 4rt lloc celebrat en Quart, i amb aquesta victòria li permeteix acabar 3er classificat en Copa Catalunya de la temporada 2012-2013 i arrodonir una gran temporada.

inici del partit

El partit va començar a un gran encert visitant i un gran nivell defensiu d’aquestos que els va permetre fer un parcial a favor de 2-10 de la mà de Balague M. en els primers 3 minuts de partit, per contra, el Flor de Vimbodi Pardinyes inicia el partit amb un ritme lent en atac, cosa poc habitual en ells i defensivament permetien massa fàcil la recepció i el moviment de pilota de l’equip visitant. La diferencia de 8 punts de diferencia a favor del Santa Coloma es mantindria pràcticament durant tot el quart, però a falta de 2 minuts per finalitzar el quart, l’equip visitant feia un parcial de  2-9, que els permetia finalitzar el primer quart amb un avantatge de l’equip visitant de 15 punts al seu favor. (13-28).

1rt Quart copa

En el segon quart continuava el domini visitant, fins al punt que en el minut 4 del quart, el Santa Coloma agafa la màxima diferencia del partit (19-39), desprès d’un parcial de 0-8, però, que el Flor de Vimbodi ràpidament va tornar aquell parcial, amb la qual cosa, deixava el partit encara obert. Amb tot lo vist en els primers 20 minuts de partit, el domini era clar del Santa Coloma que s’anava als vestidors amb un avantatge de 13 punts al seu favor (32-45) i amb la sensació que podia haver sigut més diferencia, degut a una mala primera part del Flor de Vimbodi Pardinyes. A pesar d’això, encara hi havia partit.

final del segon quart

A la represa, el Santa Coloma A continuava sent dominador del partit i amb la sensació de que no volia ensurts a la sortida dels vestidors. Tot es així, que en els primers 5 minuts del tercer quart, el Flor de Vimbodi Pardinyes perdia de 17 punts (37-54). Però, desprès d’un temps mort demanat per Jorge Serna, la cara del Flor de Vimbodi Pardinyes va cambiar radicalment i  l’equip va començar a jugar en atac al seu joc habitual, és a dir, un joc dinàmic amb moviment ràpid de pilota que permetia tirs sols i a la vegada, defensivament semblava un equip diferent al de la primera part, degut a la gran intensitat defensiva que provocaven mals tirs de l’equip de Santa Coloma. Amb tot això, el Flor de Vimbodi realitzava un parcial a favor de 22-7 en els 5 minuts restants del tercer quart.

Final del tercer quart

L’últim quart, va estar marcat pels intercanvis constants en el marcador i per l’igualtat entre els dos equips, encara que les diferencies que agafava un equip i l’altre eren mínimes, fins al punt que falta de menys de 2 minuts el marcador reflectia un emocionant empat a 76 punts. Però, en aquests minuts finals, el Flor de Vimbodi, a través de la línia de tirs lliures i de la bona defensa que provocaven mals tiros i pèrdues de pilota de l’equip visitant, va provocar que realitzés el Flor de Vimbodi Pardinyes un parcial de 11-5, que donaria finalment la victòria per l’equip local.

4rt Periode copa

Cal remarcar el vendaval ofensiu del Flor de Vimbodi Pardinyes en la segona part que va anotar 55 punts en 20 minuts, quan a la primera part solament havia fet 32 punts. Al final del partit, el Flor de Vimbodi Pardinyes se’n va emportar el partit i per tant, la 3a posició en Copa Catalunya de la temporada 2012-2013.

Final del partit copa

Els màxims anotadors del partit van ser: Rivas amb 29 punts per part del FLOR DE VIMBODÍ PARDINYES LLEIDA; i  Balague M. amb 19 punts respectivament per part del C.B. Santa Coloma “A”.

Cal remarcar també, la bona organització del torneig per part del CB Quart, amfitrió del torneig, que en tot moment van estar per qualsevol cosa que necessitéssim. Cal dir, que el CB Quart va guanyar la final de Copa Catalunya per un sol punt davant el Montgat A, i per tant, són els Campions Copa Catalunya 2012-2013.

Pensant en l’any que ve cal destacar que el Flor de Vimbodi Pardinyes afronta per primer cop, la lliga EBA, en la qual podem destacar equips com el CB Tarragona que fa 2 temporades endarrere competia en l’Adecco Oro i amb un entrenador exACB com Berni Alvarez, Cornella o Hospitalet, que fa unes temporades endarrera estava competint en l’antigua LEB Oro, actual Adecco Oro. Per tant, lliga amb molta qualitat degut a uns grans equips en ella, alguns dels quals han competit en Adecco Oro i Adecco Plata, el que seria la segona divisió del Basquet Estatal. També, per últim cal destacar un nou ascens de categoria,  i ja van 5 ascensos en tant pocs anys.

87 FLOR DE VIMDODI PARDINYES LLEIDA: Vidal (4); Sevillano (10);  Ruiz (2); Lopez (22); Saiz (2); Vallverdú (3); Domingo (15); Rivas (29);

81 C.B. SANTA COLOMA  A: Rodriguez (11); Quintana (-); Eñeso (13); Balague M. (19); Balague E. (13); Sole (7);  Arredondo (-); Valle (7); Merchan (4); Catala (7);  Berenguer (-);