L’Ilerdauto Nissan Pardinyes comunica oficialment la finalització de la Lliga LEB Plata després de la decisió presa per la Comisión Delegada de la FEB. Després d’unes setmanes d’incertesa per la pandèmia per la COVID-19, on la competició va ser ajornada, l’equip no va poder disputar la totalitat de la fase per la permanència. A més d’interrompre els entrenaments segons ordre sanitària, la Federació a pres una decisió en Ferm sobre la qüestió.

Agraïm a la primera plantilla el seu esforç i dedicació durant el confinament, a la directiva pel seu compromís, al cos tècnic pel seu treball amb els jugadors i, om no podia ser d’una altra manera, a l’afició per tot el suport que ens heu mostrat tant Durant la temporada com en aquests mesos d’aturada.

De manera extensible volem agrair també el suport als patrocinadors que han fet possible aquest somni de portar un club com el Pardinyes a disputar la tercera categoria del bàsquet estatal, esperem poder seguir caminant aquest camí junts les pròximes temporades.

Us desitgem a tots que molta salut I molta força per aquests temps que venen.

Ens veiem a les pistes quan el bàsquet pugui tornar!


SOMPARDINYES 

CatalanEnglishSpanish