Els  grocs i negres no van poder trencar el domini local i tot i intentar-ho van quedar-se a les portes de la remuntada en diversos moments del joc. Tot i això, els de Gerard Encuentra aconsegueixen assegurar-se la permanència a la tercera divisió divisió del bàsquet estatal i segueixen amb opcions d’entrar al Playoff d’ascens a la LEB ORO a falta de dues jornades per disputar

No va ser el millor partit dels de Gerard Encuentra. Els nervis per la possibilitat d’aconseguir una plaça pel payoff d’ascens sumat a la qualitat del rival, que a l’anada ja va emportar-se el partit (87-67) va impedir que el CB Pardinyes Lleida sumés la victòria número 12 de la temporada.

Des de l’inici l’equip visitant va anar per davant. Mancava intensitat defensiva en els homes d’Encuentra i a aquest problema es va sumar un altre que comença a ser habitual, donades les baixes dels del barri lleidatà, la sobrecàrrega de faltes del joc interior. Tot i el mal inici, els grocs i negres van aconseguir retallar distàncies en la segona meitat del primer període per acabar tancant el parcial només tres punts per sota (14-17). El segon període va ser del Pardinyes. Amb més encert en les mans de Mads Stürup i amb un Xavi Mendiburu que, de nou, tornava a repartir classes de direcció de joc, els de Lleida retallaven la diferència en el marcador. Finalment, un triple de Balastegui sobre la botzina deixava el marcador 38-38 i tot en joc per la segona part.

A la represa la tensió i els nervis van tornar a aparèixer en els dos equips. Un joc amb poca velocitat i una selecció de tir poc ortodoxa van ser els protagonistes de l’inici del període. Els d’Encuentra seguien sense trobar-se còmodes en atac i en els darrers cinc minuts els de La Roda van tornar a marxar en el marcador amb un parcial de 14-22. Tocava remuntada groga i negra, tornar a tirar d’èpica per part dels del barri de Pardinyes. Els jugadors visitants no ho van posar fàcil i quan faltaven 2 minuts mantenien un avantatge de 8 punts que semblava insalvable. Però de nou, els grocs i negres van tornar a fer màgia i en un minut van ficar-se a només un punt. Els lleidatans van poder capgirar el marcador, però una errada en un contraatac i un rebot no capturat van permetre als d’Albacete tancar el matx amb dos tirs lliures deixant el marcador final de 75-78.

Aquesta setmana el CB Pardinyes – Lleida disputa els dos últims partits de la Lliga Regular. El dimecres, al Barris Nord, davant l’Albacete (19h) i el diumenge (19h) davant l’Hospitalet.