Zeke Moore, amb 34 punts, va guiar el CB Pardinyes a la primera victòria dels grocs i negres al Barris Nord, després de tombar un dels favorits de la categoria com és el CB Prat per un marcador de 93-84.

No va començar bé el CB Pardinyes que rebia al colíder de la LEB Plata, el CB Prat, en el que es pressuposava un partit molt complicat pels de Gerard Encuentra. Els Potablava arrancaven el matx amb un parcial de 2-7 en els dos primers minuts aprofitant la superioritat física en el joc interior dels visitants. El mal inici, però, no va arrugar els de Gerard Encuentra que, aquest cop sí, a base d’encert des de la línia de 6,75 de Moore, Hatch i Stürup, van aconseguir capgirar el marcador per marxar amb una renda de 10 punts després dels primers 5 minuts de joc. El Prat va reaccionar, però els grocs i negres van aconseguir mantenir la renda al voltant dels set punts amb un Besora brillant des de la línia de 3 punts, en va anotar tres pràcticament consecutius a l’inici del segon quart. En aquest període, el CB Prat sí que va trobar el seu lloc en el partit. El domini del rebot, 23 captures dels pota blava, va permetre que el matx arribés al descans amb la igualada màxima en el marcador (45-45).

A la sortida de vestidors, el CB Pardinyes va prendre el control del matx amb un imparable Zeke Moore, 15 punts en aquest període. Els lleidatans van passar per sobre de l’equip visitant amb un parcial de 20-1 en els últims 5 minuts (29-9 al final del període) que va acabar sentenciant el partit a falta d’un període per jugar-se. El Prat ho va intentar en el darrer assalt, i va aconseguir retallar distàncies per posar-se a només 8 punts (85-73), un triple de Mendiburu va posar punt final a la reacció visitant i va tancar un partit que va finalitzar amb un marcador de 93-84 per un CB Pardinyes que suma la primera de la temporada al Barris Nord.