Seguint la tradició dels darrers quatre anys, el C.B. Pardinyes segueix portant a terme diverses activitats esportives dirigides a promoure l’activitat física a la ciutat de Lleida. Aquesta Setmana Santa 2016, pretenem fomentar  la pràctica esportiva del bàsquet, oferint una proposta des del punt de vista saludable, de convivència i valor d’equip a través de les Estades de Setmana Santa del CB Pardinyes.

Aquest any, les estades de Setmana Santa es portaran a terme els dies 21, 22, 23 i 24 de Març, per tots aquells nois i noies d’entre 4 i 13 anys, que vulguin gaudir d’aquest esport, a través de jocs, competicions i exercicis de tecnificació i recreació, dirigits pels entrenadors del CB Pardinyes, de 8:45h a 15:00h, al Pavelló Municipal de Pardinyes.

ESTADES SETMANA SANTA DEL CLUB BASQUET PARDINYES

Estades Setmana Santa 2016

 

DIES: 21, 22, 23, 24  DE MARÇ 2016

HORARI:  

-9:00 – 13:45 (ACTIVITATS ESPORTIVES)

-13:45 – 15:00 (DINAR AL RESTAURANT L’ENCREUAT)

CATEGORIES:  

-ESCOLA

-PRE-MINI, MINI

-PRE-INFANTIL, INFANTIL

ACTIVITATS: TECNIFICACIÓ, COMPETICIONS DIVERSES, JOCS I GIMCANA

PER A MÉS INFORMACIÓ TRUQUEU A:

–   651-91-76-76 (ORIOL CASTILLÓN) /690-03-99-07 (DANI GIL)

– O ENVIEU UN CORREU A: estadescbpardinyes@gmail.com

FULL INSCRIPCIÓ ESTADES: Full d’incripcio estades Setmana Santa 2016

DATA MÀXIMA PER INSCRIURE’S ÉS EL 14 DE  MARÇ DE 2016.

Agrair la col·laboració dels següents patrocinadors de les Estades i el Torneig que organitza el Club, durant els períodes festius de Nadal, de Setmana Santa i d’Estiu: La Mañana, Podolleida, La Torxa, Associació de Joves Agraris, Associació Lleidatana per l’Esport, Surfdevils, Coca-Cola, la Diputació de Lleida, l’Ajuntament de Lleida, Esport Lleida i La Flor Vimbodí. Ja que gràcies al seu suport podem oferir un 30% de descompte al germans petits inscrits en les estades, una peça de fruita al dia per cada participant, un 50% de descompte en l’estudi Biomecànic de la marxa i en plantilles esportives realitzades a Podolleida, descomptes del 20% en roba a la botiga Surf Devils, així com diplomes, obsequis per a tots els participants a càrrec de Coca.Cola, la Diputació de Lleida i Esport Lleida.

CatalanEnglishSpanish