Seguint la tradició dels darrers anys, el C.B. Pardinyes continua organitzant diverses activitats esportives dirigides a promoure l’activitat física i el bàsquet a la ciutat de Lleida.

Aquest Nadal 2018, pretenem fomentar la pràctica esportiva del basquet, oferint una proposta des del punt de vista saludable, de convivència i valor d’equip a través de Les Estades de Nadal del CB Pardinyes.?En aquesta edició, les estades de Nadal es portaran a terme els dies 27 i 28 de Desembre i els dies 2,3 i 4 de Gener, per tots aquells nois i noies d’entre 4 i 15 anys (d’Escola fins a Cadet), que vulguin gaudir d’aquest esport, a través d’activitats recreatives, competitives i de tecnificació per a tots els nivells, dirigits per entrenadors del CB Pardinyes, de 9.00 h a 15.00 h, al Pavelló Municipal de Pardinyes.
A part, oferim un servei de dinar al restaurant l’Encreuat en finalitzar les activitats.


Agrair la col·laboració als patrocinadors de les nostres Estades, ja que gràcies al seu suport podem oferir un 15% de descompte als germans petits inscrits en les estades, un 15% de descompte als jugadors del C.B.Pardinyes i un 7% a jugadors externs al club.

Podeu sol·licitar més informació contactant al correu de les estades estadescbpardinyes@gmail.com o trucant al 651699333 (Toni).

També podeu descarregar el formulari d’inscripció fent click aquí

formulari inscripció 2018-2019

Us hi esperem a tots!
Gràcies
C.B.Pardinyes

CatalanEnglishSpanish