Benvolguts amics,

Tal i com es va acordar en la assamblea ordinaria, per a la propera temporada cada jugador que formi part d’algun dels equips del CB Pardinyes, haurà de comprar-se la seva equipació de joc. (a partir de la categoria Pre Mini)

Aquesta equipació serà  per a tothom igual i el lloc on s’ha de comprar es a la botiga TOT FILS,  situada al carrer Girona cantonada amb el carrer cami de corbins.

El preu de l’equipació es de 38 euros (sense IVA), i s’haurà d’abonar l’import en el moment de fer la reserva.

Es per aquest motiu que es demana a tots els jugadors que vagin a provar-se les equipacions per tal d’escollir talla.

Donat que fins que tots els jugaors d’un equip no s’hagin provat la equipació no es fara la comanda i donat que tardarà 1 mes aproximadament a arribar, es sol·licita que aneu a encomanar la vostra equipació el més aviat possible i, en tot cas, abans del mes d’Agost, per tal d’agilitzar comandes i d’aquesta manera poder començar la temporada amb les noves equipacions.

També cal remarcar que la botiga TOT FILS facilita una sèrie de descomptes a tots els socis del CB Pardinyes en tot tipus de material esportiu, pregunteu a la botiga.

Per qualsevol aclariment no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a travès del correu del club (cbpardinyes@hotmail.com)  o al telèfon que consta avall.

Esperem que gaudiu d’unes bones vacances,

Una cordial salutació

Gerard Morreres
CB Pardinyes
tel. 699432188

CatalanEnglishSpanish