El Cb Pardinyes-Lleida no va aconseguir tancar la primera volta de la LEB Plata de la manera que esperava. I és que els de Gerard Encuenta van caure a la pista del Cb Hospitalet en un partit on els lleidatans van anar de menys a més però no van aconseguir manterir les forces en el final del parit i va desaparèixer a la pròrroga.

El CB Pardinyes-Lleida no va poder tancar la primera volta de la LEB Plata amb victòria i va caure a la pista del Torrons Vicens L’Hospitalet després de remuntar al tercer període en un partit amb força desencert dels de Gerard Encuentra.

No van començar bé els del barri de Pardinyes que veien com els locals prenien la iniciativa en l’atac. Amb el pas dels minuts, els lleidatans van aconseguir entrar en el partit retallant distàncies en el parcial per finalitzar el primer període 17-15 pels locals.
El segon període va mantenir la igualtat del final del primer quart amb dos equips que no aconseguien marxar en el marcador. El parcial va ser de 20-20 i al descans no hi havia res decidit.

Al tercer període, però, els de Gerard Encuentra van prendre les regnes del partit. L’encert des del tir exterior, acompanyat de la bona defensa lleidatana deixaven un parcial d’11-21 i un partit que semblava sentenciat.

Però els locals no es van donar per vençuts i en un darrer esforç van aconseguir retallar distàncies en el marcador. Aquest canvi en el control del matx, sumat als errors dels jugadors grocs i negres va permetre que L’Hospitalet enviés el partit a la pròrroga.

En el temps extra, els lleidatans no van saber trobar el seu lloc a la pista. Els locals van controlar el matx i van sentenciar el partit amb el 78-73 definitiu.