Després de la bona experiència de la passada temporada, on el sènior femení va quedar sotscampió de la Copa Federació. Aquesta campanya 2020/2021 el CB Pardinyes-Lleida amplía el seu ventall d’equips i comptarà amb dos equips femenins de categoria sènior que disputaran la Tercera Catalana.

Amb els dos equips inscrits a Tercera Catalana, el CB Pardinyes-Lleida, equip de la temporada passada, ha quedat enquadrat en el grup 9 amb el CEP Vallfogona A, el CB Bellpuig, la Peña Fragatina, l’Alcarràs i el Bell-lloc. Les grogues i negres començaran la temporada jugant a domicili contra el Bellpuig i tancaran la fase al Pabellón Cortes de Aragón de Fraga. El primer partit a casa de les nostres serà a la jornada 2 (25/10/2020) davant el CEP Vallfogona A.

D’altra banda el CB Pardinyes-Lleida Negre, equip de nova creació, jugarà al grup 8. Un grup amb 7 equips on tindran dues jornades de descans. Els equips rivals de les nostres jugadores seran el Mollerussa, el Balaguer B, el Torrefarrera B, el Cervera i l’Alpicat.
En aquesta ocasió, el CB Pardinyes-Lleida Negre obrirà la temporada jugant a casa (18/10/20) davant el Cervera i tancarà la competició, també com a local, contra el CB Mollerussa. El primer desplaçament de les nostres serà a Torrefarrera per disputar la segona jornada de Lliga (25/10/20).

CatalanEnglishSpanish