El cadet negre no va poder tornar de Balaguer amb una victòria. Els de La Noguera es van mostrar més intensos i amb més encert

CB BALAGUER: Sol (2), Bosch (18), Morlans (8), Porta (24), Beel (11), Garanto (12), Zhuraukoy i Carrasco (2).

CB PARDINYES LLEIDA NEGRE: Baeza (4), Brufau, Cubero (3), Bergua (9), Gugiu, Biosca, Oro, Mas(11) i Perez.

RESULTAT: 77-27
PARCIALS
: 29-11/40-15/8-1

Derrota clara del Cadet Negre a la pista del CB Balaguer en la tornada a les pistes després de tant de temps degut a la Covid. En un inici de partit, marcat pels nervis per part dels dos equips, per culpa de les ganes que hi havia després de tant de temps. Malgrat això, els locals sortien més intensos i actius davant un equip groc-i-negre amb falta de concentració, el que provocava moltes pèrdues de pilotes i per contra, cistelles fàcils pels balaguerins. Tot això, feia que hi ha en el primer quart, els locals trenquessin el partit. Durant la primera part, per part dels grocs-i-negres s’han vist bons minuts en atac i en defensa, però a la vegada s’han vist minuts com l’inici de partit davant un Balaguer superior físicament. Ja a la segona part, un cop tancat el marcador per part dels balaguerins, s’ha vist un Pardinyes molt millor, més intens en defensa i millor en atac, on han sigut més verticals cap a cistella. Al final, derrota del CB Pardinyes Lleida Negre per 77 a 27.

Felicitar al Balaguer per la victòria i als de Pardinyes, a seguir treballant i millorant setmana a setmana.